Dulciuri

Rulada cu mar

Publicat: 12 feb. 2016

Ingrediente:

Pentru aluat:
cca 1.4 kg faina
cca 200 gr untura
2.5 gr drojdie
1 ou
60 ml lapte
un varf de cutit de sare

Pentru umplutura:
3 mere mari, date pe razatoare
2 lingurite de scortisoara
3 lingura pudra de cacao neindulcita
15 gr zahar
50 gr pesmet

Mod de preparare:

1. Pregateste mai intai aluatul, din ingredientele din lista.
2. Amesteca ingredientele pentru umplutura. Trebuie sa obtii o compozitie omogena.
3. Intinde aluatul pe o masa infainata, cu ajutorul unui sucitor.
4. Pune umplutura pe el si intinde-o uniform, dupa care ruleaza.
5. Pune rulada de maer intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 40 de minute.
Pentru culoare frumoasa, dupa ce scoti rulada din cuptor, unge-o cu apa in care ai topit o lingura de zahar.



loading...

Adauga un comentariu