Retete cu carne

Rulada din carne de porc

Publicat: 08 apr. 2011

Ingrediente:

250 gr fistic,
50 gr spanac,
100 gr cascaval,
2 catei de usturoi,
50 gr ulei de masline,
1 kg muschi de porc

Mod de preparare:

Fisticul se decojeste.
Se adauga cascavalul si usturoiul.
Maruntiti toate ingredientele în blender si adaugati treptat uleiul de masline.
Se bate usor carnea cu un ciocan de snitele.
Întindeti peste carne amestecul maruntit în blender.
Se ruleaza carnea si se leaga cu sfoara.
Se pune rulada într-o tava pentru copt si se acopera cu o folie alimentara.
Se da la cuptor preîncalzit la 190 grade si se lasa acolo 40-45 de minute. Se sfârsit se scoate folia si se mai lasa sa se rumeneasca 5-10 minute.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit