Aperitive

Rulada din piept de pui cu spanac

Publicat: 27 iun. 2011
2

?Ingrediente:

2 buc. piept de pui
o mana de spanac congelat
2 cepe
2-3 catei de usturoi
1 ardei gras rosu
1 ou+1 galbenus
ulei de masline
100 ml vin alb
2 felii sunca de Praga
100 g cascaval ras
sare
piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se dezoseaza, se spala si apoi se bate bine la fel ca la snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Ceapa se curata si se taie marunt. Usturoiul se curata si se taie rondele subtiri. Ardeiul gras se curata si se taie cubulete. Se incinge uleiul de masline si se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga cubuletele de ardei gras si se lasa pe foc pana cand acestea se inmoaie. Apoi se pun spanacul decongelat si vinul. Se amesteca bine, se condimenteaza cu sare si piper si se tine pe foc pana cand se evapora vinul. Se da la o parte, se lasa sa se racoreasca, apoi se adauga oul si cascavalul ras. Se amesteca bine.
Pwste pieptul de pui se aseza o bucata de sunca si apoi piureul de spanac. Se ruleaza si se prinde in scobitori. Se ung rulourile cu galbenus, se asaza intr-o tava cu gratar in care s-a turnat o cana cu apa si se da la cuptor pana se rumenesc. Dupa ce s-au scos si s-au racit, se feliaza.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro




Adauga un comentariu