Aperitive

Rulouri de carne de porc – Cea mai buna idee pentru masa de sarbatoare

Publicat: 10 ian. 2017
2

Ingrediente:

300 g de ciuperci
500 g file de porc
1-2 pere
1 ceapa mare
150 g de cascaval
sare si piper (dupa gust)
0.5 pahare de vin rosu

Mod de preparare:

1. taie carnea in fasii cu grosimea cam de 1 cm. Bate fasiile cu ciocanul de snitele putin, dupa care potriveste-le de sare si piper.
2. Spala si curata ciupercile.
3. Taie ceapa in inele mici. Taie perele in bucatele mici, iar cascavalul in fasii cu grosimea pana in jumatate de c.
4. Caleste ceapa la foc mediu, pana cand prinde o culoare rumena, apoi adauga ciuperci.
5. Dupa vreo 10 minute de cand ai pus ciupercile, ia tigaia de pe foc si incorporeaza bucatile de fruct. Amesteca.
6. Pune pe marginea fiecarei fasii de carne cate putin din umplutura, apoi cateva 2 felii de cascaval.
7. Ruleaza bine si prinde cu scobitori.
8. Pune rulourile intr-o tava unsa cu putin ulei vegetal. Baga-le in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 10 minute.
9. Scoate-le, toarna vin peste fiecare si baga-le inapoi, de data aceasta pentru 15 minute.





Adauga un comentariu