Diverse

Rune Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 19 – 25 martie 2018. O saptamana exploziva mai ales pentru Capricorn si Berbec

Publicat: 19 mart. 2018

Mihai Voropchievici a facut previziunile pentru saptamana 19 – 25 martie 2018. Iata ce se va intampla cu fiecare zodie, conform runelor. A aparut acea luna de protectie pentru unele zodii, lucru care se va resimti in aceasta saptamana.

BERBEC: Berbecul are o saptanana cu porniri mai explozive pentru ca are ocazia sa dea lovitura, sa schimbe ceva calitativ in viata lui pe toate domeniile.

TAUR: Taurul primeste un sfat sa se mai relaxeze pentru ca este intotdeauna crispat, muncitor. Relaxarea este benefica, deoarece Taurii isi pot face griji fata de starea de sanatate a cuiva drag, apropiat. Trebuie sa iasa din casa, sa mai faca vizite.

GEMENI: Gemenii au o saptamana de protectie divina. Vor fi protejati!

RAC: Este o saptamana de comunicare pentru Raci. Tot ce inseamna comunicare este la cote inalte. Racii primesc si un mesaj imprtant.

LEU: Apare misterul in viata acestor nativi. Divinitatea i-a rezervat Leului niste raspunsuri fantastice. Nativii se vor deschide, oferind informatii.

FECIOARA: Apar castiguri din toate punctele de vedere. Trebuie sa lase suspiciunile.

BALANTA: Va fi o saptamana cu fertilitate. Visurile lor se implinesc in aceasta saptamana.

SCORPION: Scorpionul va afla un adevar important. Luna misterelor este prezenta in viata Scorpionului.

SAGETATOR: Trebuie sa ramana acasa pentru a pimi unele shcimbari importante in viata.

CAPRICORN: Nativii se pot indragosti sau pot sa isi reinnoiasca juramintele de dragoste. Dragostea nu tine cont de varsta.

VARSATOR: Trebuie sa aiba putina rabdare, pentru ca lucrurile benefice vin daca avem rabdare. E posibil ca la finalul saptamanii sa primeasca ce doresc.

PESTI: Este o saptamana mai grea pentru Pesti. Trebuie sa isi adune puterile. Trebuie sa fie puternici.

Previziunile au fost facute in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.loading...

Adauga un comentariu