International

Rusia va ataca Occidentul: Presa din Moscova prezice inceperea celui de-al TREILEA RAZBOI MONDIAL

Publicat: 10 oct. 2016
1

Intre Rusia si tarile din Occident ar putea izbucni un Al Treilea Razboi Mondial din cauza intereselor divergente ale celor doua tabere pe frontul din Siria, situatia putand fi comparata cu Criza Rachetelor din Cuba, de acum o jumatate de secol, dupa cum relateaza presa din Rusia.

„Imaginati-va ca Statele Unite ar ajunge sa faca ceea ce isi doresc de mult si sa il atace in mod intentionat si direct pe Assad. Rusia va trebui sa ia in considerare protejarea aliatului sau ori chiar o lovitura impotriva americanilor, dar acest lucru ar provoca Al Treilea Razboi Mondial. Rusia poate castiga enorm de pe urma razboiului din Siria, dar poate pierde la fel de mult. In Siria se joaca un joc uluitor de periculos”, se arata in tabloidul rusesc, Maskovsky Komsomolet.

Ministerul Apararii din Rusia a confirmat la sfarsitul saptamanii trecute ca mai multe baterii de rachete Iskander au fost mutate in apropiere de granita cu Polonia, potrivit International Business Times.

Astfel, raza de actiune a rachetelor include si Berlinul, ceea ce l-a facut pe Frank- Walter Steinmeier, ministrul de Externe german sa afirme ca situatia e chiar mai periculoasa decat in timpul Razoiului Rece.
Adauga un comentariu