Actualitate

Rusinos! Iata cine a ajuns sa reprezinte Iasul! Un ”combinator” fata in fata cu Klaus Iohannis

Publicat: 26 oct. 2018
1

Presedintele Klaus Iohannis a primit, recent, o delegatie formata din mai multe ONG-uri care cer contruirea de urgenta a autostrazilor A8  si A7. 

''Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a primit joi, 25 octombrie a.c., la Palatul Cotroceni, o delegatie formata din reprezentanti ai asociatiilor „Moldova Vrea Autostrada”, „Impreuna pentru A8” si „Pro Infrastructura”.
In cadrul intalnirii a fost abordata situatia actuala a proiectului Autostrazii Targu Mures–Iasi–Ungheni, analizandu-se posibile solutii pentru deblocarea acestuia. Presedintele Romaniei a reiterat sustinerea pentru acest proiect, precizand ca este nevoie de responsabilitate si de asumarea unor termene clare de catre Guvern in vederea realizarii acestei investitii, care reprezinta o prioritate nationala.'' se arata in comunicatul de presa emis de Presidentia Romaniei. Situatia este cu totul rusinoasa, mai ales ca din delegatie a facut parte un iesean care nu face cinste..iesenilor. Este vorba despre Dan Radu, un apropiat al asa spusul ziar de Iasi.  Dan Radu, care s-a intitulat redactorul-sef al acestei reviste, un personaj cu un trecut patat, a participat la acesta intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis.

REVOLTATOR! Cat de rau a ajuns economia ieseana! "Deontologii" tepari au ajuns sa dea lectii de afaceri tinerilor din IT

Practic, un personaj dubios, ce are in spate un tun de pe urma caruia s-a ales cu bani frumosi, este imaginea iesenilor la nivel national.   Acest Dan Radu este un apropiat al lui Constantin Hritac, redactorul-sef al Ziarului de Iasi. Este de notorietate cazul in care cei doi au luat la preturi de nimic spatii provenind de la o companie de stat, Alimentara SA, dupa care le-au revandut cu 600.000 euro si au bagat firma apoi in faliment. Verdict SRL, in vremea cand era controlata de Toni Hritac si de Dan Radu,  a cumparat de la Alimentara SA, doua spatii comerciale cu circa 28.000 euro care au fost vandute dupa numai cativa ani cu 620.000 euro. Un calcul matematic simplu arata ca Toni Hritac si Dan Radu au realizat un profit de aproape 600.000 euro fara sa faca mare lucru.

Comentarii
  • Păi „combinatorul” ăsta a făcut echipă cu o altă „combinatoare”, pe numele ei de mare analist politic, Pippidi, pentru a distruge TVR Iași. De asta acum stau oamenii ăia în chirie.
    Apropo…analista mai face analize la BZI…?

Adauga un comentariu