Magazin

Russell Brand: Am fost postas doar pentru a face sex ocazional

Publicat: 11 iun. 2013
1

Russell Brand a fost timp de trei saptamani postas inainte de a deveni comediant deoarece a crezut ca femeile vor dori sa faca sex cu el atunci cand le va livra corespondenta, relateaza Contact Music.

Fostul dependent de sex in varsta de 38 de ani sustine ca a fost postas timp de trei saptamani si ca a acceptat jobul deoarece a crezut ca ii va da oportunitatea de a face sex cu femeile in fiecare dimineata cand le va livra corespondenta.

Invitat la ”The Late Show with David Letterman”, Brand a explicat: ”Am fost postas pentru putin timp si nu a mers deloc bine”.

”In mintea mea era o iluzie culturala ca aceasta ar fi ocazia de a avea activitati conjugale dimineata devreme. Am crezut ca acele casnice care imi vor deschide usa cu un gest catre regiunile de jos. Se pare ca nu exista o fereastra pentru sex. Nu isi doreau decat scrisorile”, a afirmat Russell Brand.

”Am crezut ca, avand functia de postas, sexul va fi peste tot pentru mine. Pur si simplu nu a fost asa. A fost chiar o serie de usi care mi s-au inchis in fata”, a spus acesta.

Dupa ce a realizat ca munca de postas nu vine insotita de sexul ocazional, comediantul a apelat la furtul scrisorilor.

”Nu am avut deloc succes, asa ca am decis sa fur corespondenta. A fost singura cale prin care am putut sa ma inveselesc. Banii nu erau prea multi, asa ca nu am avut niciun stimul care sa ma indemne sa nu fur scrisorile”, a precizat Brand, conform b1.ro

Adauga un comentariu