Calatorii

Ryanair își suplimentează zborurile săptămânale. Tarifele pornesc de la 19,99 de lire sterline

Publicat: 18 nov. 2020
avion ryanair care decoleaza
Compania aeriana Ryanair își suplimentează zborurile săptămânale cu 24 de curse în perioada Crăciunului începând din 17 decembrie.

Compania aeriana Ryanair își suplimentează zborurile săptămânale cu 24 de curse în perioada Crăciunului. Mai exact, operatorul va suplimenta cursele aeriene care operează în Europa începând din 17 decembrie. Ofertele lansate de Ryanair pornesc de la tariful de 19,99 de lire sterline, pentru călătoriile programate în perioada cuprinsă în intervalul 17 decembrie 2020 – 9 ianuarie 2021.

Ryanair își suplimentează zborurile săptămânale

Operatorul aerian Ryanair a anunțat marți prin intermediul unui comunicat că va suplimenta începând cu data de 17 decembrie numărul curselor aeriene pe care le operează în Europa, pentru a permite cât mai multor persoane să se întâlnească în acest an cu prietenii și rudele lor.

Că răspuns la creșterea cererii și că parte a angajamentului luat de companie că vă reuni cât mai multe familii de Crăciun, Ryanair a decis să suplimenteze cu 24 de zboruri cursele pe care le are programate cu decolare din Belgia, Franța, Grecia, Italia, Portugalia, România, Spania și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Ofertele lansate de Ryanair pornesc de la tariful de 19,99 de lire sterline, pentru călătoriile programate în perioada cuprinsă în intervalul 17 decembrie 2020 – 9 ianuarie 2021.

“Suntem încântați să anunțăm că am suplimentat cu 24 de zboruri săptămânale cursele din perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, pentru a permite oricui să zboare acasă că să-și celebreze Crăciunul aproape de familie și prieteni. Ofertele lansate de noi pornesc de la 19,99 de lire sterline pentru călătorile din perioada 17 decembrie 20202 – 9 ianuarie 2021 și pot fi achiziționate până joi la miezul nopții (19 noiembrie). Pentru că această ofertă se epuizează rapid, clienții sunt sfătuiți să intre pe www.ryanair.com și să achiziționeze biletele până nu se termină”, a declarat directorul comercial al Ryanair, Jason McGuinness.

Cursele suplimentate de Ryanair

Cursele au fost suplimentate pe săptămâni potrivit graficului de mai jos:

Ruta                                          Zboruri săptămânale

București – Charleroi                             3 (+1)

Charleroi – Atena                                  4 (+1)

Gotenborg – Malaga                              3 (+1)

Goteborg – Alicante                               4 (+2)

Lodra Stansted – Atena                          9 (+2)

Londra Stansted – București                   9 (+5)

Londra Stansted – Budapesta                12 (+1)

Londra Stansted – Malaga                     13 (+1)

Londra Stansted – Sevilia                       2 (+1)

Manchester – Fuerteventura                   3 (+1)

Manchester – Lanzarote                         6 (+3)

Milano Bergamo – Gran Canaria              3 (+2)

Milano Bergamo–Tenerife                       4 (+2)

Paris Beauvais–Porto                            16 (+1).

Compania Ryanair introduce o rută București-Manchester

Compania aeriană Ryanair vine în sprijinul celor care vor să călătorească la Manchester. Astfel, cetăţenii romani, începând cu 29 martie 2021, pot zbura de la Bucureşti către oraşul din nordul Marii Britanii.

Astfel, Ryanair a lansat şi o vânzare de locuri care pornesc de la 19,99 euro din 29 martie 2021 până la sfârşitul lunii iunie 2021, care trebuie să fie rezervată până la mizul notii de sambatat 31 octombrie 2020, doar de pe site-ul Ryanair.

„Ne face plăcere să anunţăm o nouă rută Bucureşti către Manchester, începând cu 29 martie 2021, oferind trei zboruri săptămânale că parte a programului nostru de vară 2021 din Bucureşti. Clienţii din Bucureşti pot rezerva acum zboruri către Manchester până în octombrie 2021. Pentru a sărbători această nouă ruta Manchester, lansăm o vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 19,99 euro, pentru călătorii din 29 martie până la sfârşitul lunii iunie 2021, care trebuie rezervată până la miezul nopţii sâmbătă (31 octombrie)”, spune Jason McGuinness directorul comercial al Ryanair.

Ruta Bucureşti – Manchester va fi operată cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri şi sâmbăta. În ultimii ani nicio companie aeriană nu a operat zboruri comerciale regulate între Bucureşti şi Manchester

Adauga un comentariu