Stiri si curiozitati

S-a aflat abia acum! De asta a murit, de fapt, Razvan Ciobanu

Publicat: 15 mai 2019
3

Moartea lui Razvan Ciobanu a declansat multe ipoteze, insa ultima informatie aparuta, schimba total cursul lucrurilor. Celebrul designer ar fi fost obligat sa se duca la mare. Tragedia s-a produs din cauza insistentelor unor prieteni.

Un prieten de-al designerului, care nu a vrut deocamdata sa isi dezvaluie identitatea a declansat o bomba. Barbatul sustine ca in duminica de Paste s-a intalnit cu Razvan care se pregatea sa plece la munte, nu la mare.

„Razvan mi-a zis: „M-au luat astia la mare. Nu am vrut sa vin!” L-am vazut ultima oara in duminica de Paste, pe la 7 dimineata. Mi-a spus ca urma sa plece la munte cu niste prieteni. Cand l-am vazut in Mamaia, m-am speriat, l-am intrebat ce-i cu el acolo. A zis ca vrea sa plece cat mai repede acasa.” a declarat barbatul pentru Acces Direct.

Discutia nu a durat mai mult de 10 minute: „A vorbit cu prietena mea, tot asa a salutat-o si pe ea si ea i-a spus acelasi lucru ca si mine: ,,Ce cauti aici?” A ramas la fel de surprinsa ca si mine. Noi, stiind ca el urma sa plece la munte cu acei prieteni, nu stim exact cu cine si vazandu-l la mare acolo, la diferenta de 10-12 ore, am ramas surprinsi.” a mai spus barbatul pentru Acces Direct.

Mai mult decat atat, prietenul lui Razvan nu stie cum a ajuns acesta la mare.

„Noi l-am intrebat daca vrea sa mearga la mare ca ulterior mai aveam un loc in masina si am spus daca vrea sa ne insoteasca si a spus ca nu, nu merge la mare, pentru ca nu-i place, chiar nu-i place acest festival si ca nu vede rostul de ce sa mearga.”

Adauga un comentariu