Stiri si curiozitati

S-a aflat adevarul despre Elodia. „Nu o s-o mai vezi…”. Ce s-a intamplat in realitate cu sotia lui Cioaca

Publicat: 01 mai 2018
3

Emilia Ghinescu a avut o convorbire telefonica si o intalnire cu fostul ei ginere, Cristian Cioaca. Femeia a marturisit ca a socat-o ce i-a spus acesta despre fiica ei.

Mama Elodiei face noi dezvaluiri despre crima care a socat Romania. "M-a sunat atunci, dupa cateva zile, singura data cand m-a sunat. M-a sunat, dat noi eram, dupa cum nu prea stam acasa, avem treburi, eram pe drum si plangea de nici nu intelegeam. Am oprit masina ca sa pot sa inteleg ce zice si imi spunea ca toata viata a facut ce a vrut si ca acum am ascultat de parinti si uite ce am facut. Si ca o sa ma arunc cu masina intr-o prapastie si nu o s-o mai vezi pe Elodia nici vie, nici moarta, niciodata. Si atunci l-am intrebat: Dar ce i-ai facut? Bineinteles ca nu zicea nimic”, a spus mama Elodiei, conform Antena 3.

Emilia Ghinescu a avut o intalnire cu fostul ei ginere, Cristian Cioaca. Femeia a marturisit ca a socat-o ce i-a spus acesta despre fiica ei.

Emilia Ghinescu si-a adus aminte, la Romania TV ca fostul ei ginere i-a marturist ca ar vrea sa se sinucida si i-a spus ca nu isi va mai vedea fiica, nici vie, nici moarta. Femeia nu poate intelege de ce Cristian Cioaca a luat asa o pedeapsa de mica.

Cum arata si ce face prima nevasta a lui Cristian Cioaca

Mama Elodiei Ghinescu a retrait cu tristete ziua de 1 Martie, pentru ca si-a readus aminte de fiica ei. In plus, nu si-a vazut nici nepotelul de cinci ani, iar sora lui Cristian Cioaca ii interzice acest drept.

Condamnat la 15 ani si 8 luni de inchisoare pentru uciderea sotiei, fostul politist Cristian Cioaca a cerut revizuirea sentintei, dar aceasta i-a fost respinsa de judecatori.

Adauga un comentariu