Cancan ultimă oră

S-a aflat adevărul despre sarcina Ginei Pistol: „Da, să fie într-un ceas bun!”

Publicat: 28 sept. 2020
Gina Pistol la spital
Pavel Bartoș a recunoscut că Smiley și Gina vor deveni părinți

S-a aflat adevărul despre sarcina Ginei Pistol. Aceasta a fost dată de gol de Pavel Bartoș. Acesta a recunoscut că Smiley și Gina vor deveni părinți.

Smiley și Gina formează unul dintre cele mai sudate cupluri. Deși au încercat să-și țină relația departe de ochii lumii la început, cei doi au făcut totul public în timp.

Sunt împreună de mai bine de trei ani și locuiesc deja împreună, oferindu-le fanilor momente din viața lor de cuplu prin intermediul rețelelor de socializare. De ceva timp se vorbește tot mai mult despre faptul că Gina este însărcinată, însă niciunul dintre ei nu a făcut vreo declarație oficială despre acest subiect, însă cel mai bun prieten de-ai lor i-a dat de gol.

S-a aflat adevărul despre sarcina Ginei Pistol: „Da, să fie într-un ceas bun!”

Pavel Bartoș, bunul prieten al lui Smiley, i-a dat de gol pe cei doi. Astfel, el i-a felicitat pentru marea lor realizare și că așteaptă și el marele eveniment. În plus, el a explicat că este o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de sănătatea lor, să se ferească de stres și să țină cont doar de tot ceea ce este important. Bartoș le-a urat doar gânduri bune.

„Da, să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucura pe de-a-ntregul. Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu trăiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște”, a spus Pavel Bartoș.

Gest emoționant chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă

Gina Pistol nu au recunoscut că va avea loc acest eveniment, însă semnele sunt tot mai evidente. Se pare că Gina Pistol a început să poarte haine din ce în ce mai largi și comode, în care să se simtă bine, dar care să și ascundă burtica destul de vizibilă, având în vedere că sarcina are deja aproximativ patru luni.

În plus, Gina a fost surprinsă făcând un gest emoționant chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă. Ea și-a dus mâna la burtică și a mângâiat-o grijuliu. De asemenea, a publicat pe rețelele de socializare un mesaj pentru toți cei care nu îi dau pace și instigă la ură pentru simplul fapt că un om alege să se exprime liber, fără menajări. Gina Pistol a mărturisit că trece printr-o perioadă foarte frumoasă, în care nu vrea să fie deranjată de cei din jurul ei care nu se regăsesc cu stilul pe care îl promovează, motiv pentru care a decis să le restricționeze accesul la conținutul ei.

Și Speak i-a dat de gol

Bartoș nu este singurul care a dat indicii despre sarcina Ginei Pistol. Speak a plecat în vacanță cu iubita lui, Smiley și Gina Pistol și a postat pe rețelel de socialize imagini cu burtica de gravidă a vedetei. Fanii au fost extrem de încântați de faptul că au putut în sfârșit să vadă burtica pe care Gina o ascunde atât de bine de ochii curioșilor.

Adauga un comentariu