Magazin

S-a aflat! Ce pensie are Miron Cozma, suma este uriasa! Uite cati bani primeste lunar de la statul roman

Publicat: 24 aug. 2019
1

Miron Cozma, cunoscut drept luceafarul huilei, a dezvaluit recent ce pensie incaseaza de la statul roman.

El a declarat in cadrul unui interviu ca primeste lunar 7.000 de lei pensie, din care incaseaza doar 3.500 lei, restul fiindu-i retinut de ANAF. ”Traiesc din respectul oamenilor. 20 de ani, 3 luni si 18 zile am lucrat in subteran 100 %. Am 17 ani lucrati la suprafata si 11 ani de inchisoare. (…)

„In trecut castigam 4800 lei, dupa recalculare, 7000 lei, dupa ce am fost la Casa Nationala de Pensii. (…) ANAF-ul imi retine jumatate din pensie. Deci eu incasez 3500 lei, bani in mana”, a spus Miron Cozma.

Miron Cozma, coordonatorul mineriadelor

Miron Cozma a coordonat mineriadele din anii 90, cele mai sangeroase confruntari de strada din Romania de dupa Revolutie.

Pentru faptele sale luceafarul huilei a petrecut peste 10 ani in puscarie si a avut, pentru o perioada, interdictie de a intra in Bucuresti.

Cu toate acestea, in acelasi interviu, Miron Cozma si-a dezvaluit intentiile de a candida la alegerile prezidentiale de la finalul acestui an.

Comentarii
  • 7000 lei pensie,ne mai ia si la misto ca i opreste anaful,ce treaba are datoria cu pensia,adica ar trebuii sa ne fie mila de el ca saracul ia 3500 in loc de 7000,futuus crucea matii de infect ordinar,tus dumnezeii matii sa iti fuut eu,tus crucea matii,tu ei 7000 lei? tus dumnezeii matii de scarbos,tus crucea matii si bagamiaș pulaa in toata familia ta

  • Trageti-aș mwuiiee mă ordinarule,mă drogatule,da ai sânge-n vene să vii sa îmi spui măscările astea-n fată??? Te aștept mă imbecilule!

    • măi miron,ce iti mai face sotioara? uite iti promit ca va fac un bebe,desigur ca no sa aiba curaj sa iti zica ca nu e al tau bebelusul,dar ai sa iti dai seama mai tarziu,iti promit ca capra imi va sta marinela ta

Adauga un comentariu