Cancan ultimă oră

S-a aflat! Ce pensie primea Nelu Ploieșteanu. Incredibil ce sumă primea după 55 de ani pe scenă

Publicat: 02 apr. 2021

Nelu Ploieşteanu a murit vineri dimineaţa, la vârsta de 70 de ani. Din păcate, infecţia cu noul coronavirus, asociată cu problemele medicale pe care le avea, i-au fost fatale cântărețului. Ce pensie avea Nelu Ploieșteanu?

Mara Bănică a anunțat Trista veste, că Nelu Ploieșteanu a trecut în lumea celor drepți. „Speram să nu primesc niciodată vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu şi să-ți odihnească sufletul în Rai!”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Nelu Ploieșteanu a murit! Ce pensie avea regretatul artist care a petrecut 55 de ani pe scenă

Ce pensie îi dădea statul român celui care și-a închinat viața carierei artistice? Chiar el avea să dezvolte! Iubit și apreciat de o țară întreagă, făcea furori cu piesele sale, însă avea o pensie foarte mică, doar 800 de lei. Se mutase în București, unde cânta două ore într-un restaurant. Pandemia l-a dat peste cap, și nu numai pe el, ci pe toți artiștii.

”În București nu mai am ce face, m-am mutat aici, cu soția, cânt la un local, de doi ani, este un loc de muncă sigur, nu-s probleme mari pe aici cu pandemia. Cânt zilnic, de la orele 18.00 la 20.00, merge bine, sunt mulțumit, Doamne-ajută! Aș muri de foame, vai de capul nostru, dacă n-aș cânta în local! Primesc o pensie de doar 800 de lei, după 55 de ani de muncă, pensii mici au și colegele mele, solistele Maria Dragomiroiu și Maria Cârneci”, povestea Nelu Ploieșteanu, potrivit impact.ro.

Carmen Harra i-a prezis moartea lui Nelu Ploieșteanu

Cu doar o zi înainte ca Nelu Ploieşteanu să se stingă, Carmen Harra a măturisit la emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV că familia artistului ar trebui să se roage pentru el, dar să nu îşi facă foarte multe speranţe, căci nu crede că va trece de vârsta de 70 de ani. ”Codificarea lui este 7. Câți ani are? 70. Din nou trece printr-o cumpănă foarte mare, putem doar să ne rugăm. Longevitatea lui nu bate de 70 și ceva de ani. În codul lui nu există energia să îl treacă de această vârstă. Sper că el să treacă peste această cumpănă, dar mă îndoiesc”, a spus Carmen Harra.
Adauga un comentariu