Funny

S-a aflat. Ce salariu are Cove la PRO TV? Prezentatorul a ajuns sa se imprumute de la prieteni

Publicat: 11 iul. 2019

In ultimii ani, s-a creat un mit in jurul salariilor acordate vedetelor postului de televiziune PRO TV. Ei bine, totul a iesit la iveala odata cu declaratia de avere depusa de fiecare vedeta in parte. Asa s-a aflat si ce salariu are, de fapt, omul care da starul diminetii la PRO TV.

Prezentatorul emisiunii „Vorbeste Lumea” are, de exemplu, un venit net de 227.053 din colaborarea cu o televiziune, adica 48.000 de euro pe an, circa 4000 de euro pe luna. In conturi mai are 115.115 lei, insa chiar si asa Cove a fost nevoit sa se imprumute de 35.000 de euro de la un prieten pentru a-si putea achizitiona un bun pe care si-l dorea foarte mult.

Cove s-a imprumutat de 35.ooo de euro

Aparent, potrivit declaratiei lui de avere, Cove si-a achizitionat o motocicleta, fabricata in 2017. Pe langa toate aceste amanunte, in document se arata ca prezentatorul a mai incasat 514 de lei din dobanzi si 15.000 din dividente. Si cum Cove e si manager al Teatrului Ion Creanga, a mai incasat si un venit net anual de 65.208 de acolo.

Cat despre proprietatile detinute, Cove are doua terenuri intravilane, doua apartamente in Bucuresti si anexele acestora, respectiv patru boxe si doua garaje.loading...

Adauga un comentariu