Cancan ultimă oră

S-a aflat! De unde vine porecla de „Vulpița”, primită de Veronica Stegaru, vedeta Antena 1

Publicat: 06 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Pe Vulpița și Viorel îi cunosc deja o lume întreagă! Apar seară de seară la televizor și au devenit adevărate vedete de televiziune. Cei doi tineri chiar trăiesc o poveste cum numai în filmele de la Hollywood mai vezi, deoarece au plecat de la țară și au ajuns mari vedete la oraș. Recent s-a aflat și de unde vine porecla de Vulpița, dată Veronicăi Stegaru.

De unde vine porecla de “Vulpița”, primită de Veronica Stegaru
Emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, a devenit una dintre cele mai criticate emisiuni de televiziune, dar în același timp și una dintre cele mai urmărite. Motivul este povestea de dragoste cu foarte multe năbădăi dintre Vulpița și Viorel. Telenovela rulează deja de patru luni la Antena 1, iar telespectatorii nu par să se mai sature.

Amenzile curg râu de la CNA, dar producătorii emisiunii nu renunță deloc la celebrul cuplu, chiar dacă prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, a spus că s-a săturat să fie mereu în atenția CNA.

„Mai nou, CNA îmi dă somație că eu, Mirela Vaida, mi-am permis să spun că foarte multă lume din mediul rural nu are apă și săpun ca să se spele pentru a se proteja de coronavirus. Ok… am înțeles… nu le place Vulpița. Vor să scape de ea. Ce să facem, domnilor de la CNA, dacă se uită milioane de români?

Mirela Vaida este cea care a poreclit-o Vulpița pe Veronica Stegaru
Nu știu de când au ajuns unii instanțe morale. Eu vă spun doar atât: este o realitate în România că, la țară, oamenii nu au apă și săpun. Nu au pastă de dinți, se spală cu sare grânjoasă. Asta e realitatea!

Faptul că dumneavoastră îmi dați somații pentru că îmi permit să spun niște realități din România este dreptul dumneavoastră. Trebuie să vă luați salariile pentru ceva.

Dar deja mi se pare că exagerați. Nu o zic în numele Antenei 1 sau al emisiunii ”Acces direct”. O zic din punctul meu de vedere. O spun cu toată asumarea. Sunt revoltată pentru că vă faceți că nu vedeți realitatea. Credeți că dacă îmi dați o somație se schimbă ceva în România?”, a spus Mirela Vaida.

Prezentatoarea emisiunii este și cea care i-a pus porecla de Vulpița tinerei Veronica Stegaru. A asociat-o cu o vulpe șireată, prin prisma lucrurilor pe care le-a declarat la tv, dar și din cauza numeroaselor episoade de infidelitate din căsnicia cu Viorel.

Adauga un comentariu