Magazin

S-a aflat! Elena Carstea a avut probleme cu legea in America. Ce a facut cantareata

Publicat: 23 dec. 2017
1

A cautat visul american si a reusit sa-l gaseasca. Dar asta nu a ferit-o pe Elena Carstea de probleme cu legea.

Potrivit unei baze americane de date online, care aduna informatii din toate sursele publice si administrative din SUA, artista ar fi fost trasa la raspundere de autoritatile americane pentru mai multe delicte la legea circulatiei, dar si pentru… cruzime impotriva animalelor!

Conform Cancan, Elena Carstea a fost acuzata de cruzime fata de animale pe 7 iunie 2008, dosarul a fost constituit cateva zile mai tarziu si a ajuns in instanta din Palm Beach County in iulie. Pe 21 iulie apare chiar si arestarea presupusei inculpate si apoi este consemnata sentinta! In plus, in asa-zisul ”cazier” online al Elenei Carstea mai apar cel putin opt contraventii la legea circulatiei, care au dus la trei condamnari, toate in perioada 2007-2016.

Vezi si Nadine, marturisire surprinzatoare: ”Noi nu am sarbatorit niciodata, nici nu stim cand este”

Nadine, cunoscuta de public drept cantareata care s-a lansat la ”Scoala Vedetelor”, se considera acum o femeie implinita, cu o familie minunata. In Ajunul Craciunului, telespectatorii Antena Stars pot urmari o editie speciala a emisiunii ”Dincolo de aparente” acasa la Nadine si-l vor putea cunoaste pe fiul artistei.

Cantareata sustine ca iubeste Craciunul si sarbatorile in general, dar niciodata nu a aniversat casatoria cu sotul ei, pentru ca nu stie nici macar ziua in care au oficializat relatia.

”Noi suntem casatoriti de sapte ani, de cand il avem pe baietelul nostru Noah, dar nici pana in ziua de azi nu am sarbatorit niciodata nunta noastra pentru ca nu stim cand a fost. Singurul reper pe care il avem este ca ne-am casatorit cand eram insarcinata cu Noah. Dar de anul ce vine am zis ca gata. Vom sarbatori tot. Vom scoate vasele cu fir de aur, portelanurile, ne vom aseza la masa si vom sarbatori toti trei. Dar asta dupa ce ne vom scoate mai intai actele de la casatorie, sa vedem si noi cand ne-am luat” , recunoaste cu sinceritate Nadine, in cadrul emisiunii ”Dincolo de aparente” de la Antena Stars.
Adauga un comentariu