Stiri si curiozitati

S-a aflat secretul rusinos al milionarului care i-a dat Range Rover-ul lui Razvan Ciobanu

Publicat: 06 mai 2019
3

Razvan Ciobanu a murit luni dimineata, la intrarea in comuna Sacele, judetul Constanta, in urma unui accident de circulatie. Fostul creator de moda conducea o masina pe care o imprumutase de la un afacerist. Ultimul ascunde un teribil secret!

Acesta este cunoscut drept un afacerist de top, proprietar al mai multor firme care ruleaza milioane si au profituri uriase. In pofida averii uriase, barbatul ar fi ”tepuit” o clinica privata la care si-a facut analizele medicale. Si asa s-a ajuns in instanta, pentru suma de 2.685 lei, contravaloarea analizelor pe care afaceristul si iubita lui au „uitat” sa le plateasca, scrie spynews.ro.

„Admite cererea. Obliga paratii sa plateasca reclamantei suma de 2.685 lei reprezentand contravaloare factura analize medicale la care se adauga penalitati contractuale de 0,15%/zi calculate de la data scadenta, respectiv 21.03.2016 si pana la achitarea integrala a debitului. Obliga parata sa achite reclamantei suma de 500 lei cheltuieli de judecata (taxa judiciara de timbru 200 lei si onorariu avocat redus la 300 lei). Executorie”, au decis anul trecut judecatorii.

Si in 2016, acesta a ajuns la judecata. „Admite cererea de incuviintare a executarii silite formulata de catre SCPEJ …. in dosarul de executare nr. …/2016. Incuviinteaza executarea silita pornita in baza titlului executoriu reprezentat de biletul la ordin seria V…AA nr. 00…3, emis la data de 18.03.2009, cu scadenta la data de 07.07.2010, la cererea creditoarei BANCA … S.A. prin mandatar …. S.R.L., cu sediul in Bucuresti, …., sector 1 impotriva debitorului …., domiciliat in Calarasi, …, jud. Calarasi, executare care se va efectua prin toate formele de executare, pana la concurenta sumei de 93.238,85 lei, reprezentand debit restant”, au hotarat magistratii.

Adauga un comentariu