Funny

S-a aflat totul despre legatura dintre ministrul de Interne, Carmen Dan, si… Cristi Borcea

Publicat: 17 ian. 2019

Sora ministrului Carmen Dan este platita de firma revolutionarului Marian Munteanu. Dupa Revolutie, in timpul regimului Ion Iliescu si pe timpul mineriadelor, Marian Munteanu a fost liderul ”golanilor” din Piata Universitatii. Acum a ajuns apropiat, -fara sa stie, caci asa sustine el- de persoane importante din PSD. Nu plateste chiar pe oricine, pentru ca unul din cei 1.500 de angajati ai firmei sale de leasing de personal este chiar sora ministrului de interne! 

Marian Munteanu este asociat la 'Agentia de Servicii Profesional' unde, potrivit datelor financiar contabile, a avut 1524 de angajati in 2017. Firma se ocupa cu inchirierea de personal catre companii externe care doresc sa aiba personal 'inchiriat' pentru perioade limitate de timp. 

Cristina Simona Stan este unul din cei 1500 de angajati si intamplator este sora ministrului de interne Carmen Daniela Dan. Salariul il primeste, ca si colegii sai, de la firma lui Marian Munteanu care are contract de plasare de personal cu firmele unde isi trimite oamenii sa munceasca. 'Agentia de Servicii Profesional SRL' are o cifra de afaceri de 19 milioane de euro si este lider de piata in ceea ce priveste leasing-ul de personal, scrie libertatea.ro.

In cazul Cristinei Simona Stan, firma la care lucreaza in mod real este Transpeco Logistic & Distribution, relateaza Lumea Politica. 

Transpeco este patronata de… mama lui Cristi Borcea, Elena Borcea si un anume Corneliu George Gadoiu. 

Sora ministrului Carmen Dan a lucrat in trecut, intamplator, chiar la OMV Petrom inainte de a se muta la firma lui Borcea, prin intermediul companiei patronate de Marian Munteanu. 

Marian Munteanu a declarat ca nu stia de aceasta situatie si a parut amuzat ca pe statele sale de plata, printre cei peste 1500 de angajati, se regaseste si sora unui important lider social democrat. „La noi sunt 50 – 60 de specialisti in resurse umane angajati sa gestioneze activitatea firmei. Restul angajatilor sunt cei pe care ii inchiriem catre beneficiar si este normal sa nu cunosc in detaliu datele acestora. Oricum, noi angajam persoanele fara sa stim care sunt rudele acestora. Analizam CV-uri, parcurs profesional' a spus fostul revolutionar. 
 loading...

Adauga un comentariu