News Flash:

S-a ales cu dosar penal pentru ca a votat de doua ori

6 Iunie 2009
803 Vizualizari | 1 Comentarii
Afisat la 12:22

Un membru al unei sectii de votare din Craiova ar putea face pana la cinci ani de inchisoare, dupa ce i-a fost intocmit dosar penal pentru ca a votat de doua ori. Barbatul este reprezentantul PRM la sectia de votare numarul 73 din Craiova. Potrivit presedintelui sectiei de votare, omul a votat atat pe lista permanenta cat si pe cea suplimentara, anunta Mediafax. Pentru aceasta fapta, omului i s-a intocmit doasr penal si risca o pedeapsa de la sase luni la cinci ani.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

ALAZAROEI CATALINA - Procuror  | #71250
PLANGERE PENALA

Impotriva faptuitorilor:

BARBIERU ION CRISTIAN, cetatean roman, nascut la data de 17.11.1969, in municipiul Roman, judetul Neamt, cu domiciliul in Iasi, Aleea Mihail Sadoveanu nr. 28, judetul Iasi, identificat cu C.I. seria MX nr.580539 avand CNP 1691117272631
si,
TARNAUCEANU CATALINA, cetatean roman, nascuta la data de 26.04.1973, in municipiul Iasi, judetul Iasi, cu domiciliul in Iasi, Strada Decebal nr. 29, Bloc Z 13, scara B, etaj 3, apartament 11, judetul Iasi, identificata cu C.I. seria MX nr.227755, eliberata de Politia Municipiului Iasi la data de 31.08.2001, avand CNP 2730426221182,
pentru savarsirea infractiunilor prevazute si pedepsite de art. 215 - Inselaciunea si art. 213 - Abuzul de Incredere - Cod Penal

Actualmente TARNAUCEANU CATALINA si-a schimbat numele in ALAZAROEI !

.....................

Acesta a venit insotit de numita TARNAUCEANU CATALINA, iar dupa ce le-am explicat despre ce este vorba am ramas sa discutam despre amanuntele de pret si executie.
In momentul inceperii negocierii pretului, cei doi au inceput cu diverse laude la adresa lor: "ca ei au multe lucrari, sunt prosperi oameni de afaceri, ca detin mai multe firme in care ambii sunt asociati si administratori, ca detin si un restaurant in Iasi..." - aratand ca sunt "exact" persoanele potrivite pt. a executa lucrarea.

Numita TARNAUCEANU CATALINA, mi-a spus ca este "PROCUROR" la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi, iar sotul ei un anume CRISTIAN TARNAUCEANU este PRIM PROCUROR la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, iar verisorul acestuia este PRESEDINTELE CURTII de APEL Iasi, si ca ea, desi este PROCUROR, e si asociata lui BARBIERU ION CRISTIAN si ca au multe lucrari si datorita functiei si influentei ei in lumea "buna si cu bani" din Iasi.

..............

M-am deplasat la inceputul lunii Octombrie la Parchetul Iasi incercand sa iau legatura cu PROCUROAREA TARNAUCEANU CATALINA sau cu sotul acesteia PRIM-PROCURORUL TARNAUCEANU CRISTIAN.

Surpriza ! Intreband jandarmul de la poarta, acesta mi-a zis ca nu exista nici o persoana Procuror sau Prim-Procuror la nici o unitate de Parchet, nici la Judecatorie, Tribunal sau Curte de Apel cu numele TARNAUCEANU.

Am intrat in panica vazand ca am fost inselat, si m-am deplasat in Aleea Sadoveanu 28, unde figura adresa lui BARBIERU CRISTIAN ION.

La acea adresa, am gasit doi agenti de paza privata care pazeau casa, iar din discutiile cu acestia am aflat ca BARBIERU CRISTIAN ION a locuit intradevar in trecut acolo, casa i-a fost confiscata in anul 2003 de banca si vanduta la licitatie, iar ca in urma cu o luna acesta impreuna cu TARNAUCEANU CATALINA fortasera intrarea ocupand abuziv cladirea, iar ca acum au dosare penale pentru fapta comisa.


M-am deplasat la adresa lui TARNAUCEANU CATALINA, unde nu am gasit pe nimeni dar... intreband in vecini, la descrierea mea, acestia mi-au zis ca nu mai locuieste acolo de vreo 5 ani si ca intradevar si ei stiu ca aceasta lucreaza la Parchetul Iasi ca si "Procuror" si ca "are afaceri si masini foarte scumpe".

In disperare ca am fost inselat, facand investigatii pe cont propriu, am cautat pe portalul GOOGLE Romania numele celor doi, unde surpriza... am gasit foarte multe postari in care erau relatate diferite fapte penale comise de catre cei doi, fapte de inselaciune si abuz de incredere similare cu a mea, precum si multe alte fapte de fals, amenintare, lovire, tulburare de posesie, tepe economice, etc...

Recent, am intrat in posesia unor documente din care reiese ca TARNAUCEANU CATALINA si BARBIERU CRISTIAN ION sunt cercetati in mai multe dosare penale cum ar fi: 7142/P/2006, 2568/P/2006, 1923/P/2006, 1500/P/2008, 2058/P/2006, 827/P/2007, 5974/P/2008, 3088/P/2008, 1850/P/2008, 9365/P/2008, 9369/P/2008, 4452/P/2009.

Am mai aflat si de faptul ca BARBIERU CRISTIAN ION este recidivist, fiind condamnat in trecut tot pentru Inselaciune si Abuz de Incredere avand peste 5 condamnari si executand pedepse de 3 ani privare de libertate si lipsirea drepturilor civile in regimul penitenciar.

In drept,

Consider ca sunt intrunite elementele constitutive de savarsire a infractiunilor prev. si pedepsite de art. 215 CP alin.2 - Inselaciunea (Inselaciunea savarsita prin folosire de nume sau calitati mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 15 ani. Daca mijlocul fraudulos constituie prin el insusi o infractiune, se aplica regulile privind concursul de infractiuni.) si art 213 CP - Abuzul de Incredere (Insusirea unui bun mobil al altuia, detinut cu orice titlu, sau dispunerea de acest bun pe nedrept ori refuzul de a-l restitui, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 4 ani sau cu amenda).
Solicit deschiderea unei actiuni penale indreptata impotriva faptuitorilor numiti mai sus si dispunerea de masuri legale si care se impun.
Solicit atasarea acestei plangeri la dosarul 1850/P/2008 - dosar instrumentat la Parchetul Iasi si unde detin informatii ca sunt cercetati pentru savarsirea unor infractiuni similare.
Probe: - Acte, Martori.

....................

Continuarea o veti gasi tot in acest cotidian, adica BUNA ZIUA IASI - dar numai dupa ce Parchetul Iasi va dispune o solutie legala impotriva cunoscutilor excroci !
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 22 queries | Mysql time :0.014299 (s)