Local

S-a aşternut tăcerea în cazul prof. dr. Lucian Miron, doctorul depistat pozitiv cu COVID-19! Managerul IRO nu vrea să comenteze

Publicat: 19 mart. 2020

S-a lăsat o tăcere absurdă în legătură cu medicul infectat cu COVID-19. Pare că managementul Institutului Regional de Oncologie fuge de orice declaraţie oficială şi pasează răspunderea către alte autorităţi. Contactată de reporterii BZI.RO, managerul IRO, ec. Mirela Grosu, a oferit un răspuns evaziv: Întrebaţi la DSP Iaşi pentru informaţii oficiale! O zi bună!” a declarat managerul unităţii medicale.

Reamintim faptul că prof. dr. Lucian Miron, angajat al IRO Iaşi a fost depistat pozitiv cu coronavirus. În urma anchetei epidemiologice şi a verificării camerelor de luat vederi, a reieşit faptul că doctorul a intrat în contact cu mai multe cadre medicale din spital, dar şi pacienţi.

Informaţiile se bat cap în cap! Managerul declarase intial că doctorului i s-a recomandat să stea acasă

Informaţiile se bat cap în cap. Managerul IRO anunţase iniţial că doctorului i s-a spus să stea acasă:

“Noi i-am spus să stea acasă după ce s-a întors din Franţa. Vom verifica camerele de luat vederi pentru a vedea dacă a fost la spital fără ca noi să ştim”.

Totuşi, întrebată ce se întâmplă cu ancheta epidemiologica, dacă doctorul a fost sau nu în unitate, managerul nu a oferit niciun răspuns. Nu va trece mult iar autorităţile vor fi obligate să facă publică întreaga ancheta epidemiologica, iar atunci ieşenii vor trage concluziile corecte!

Comentarii
  • Pai intrebati la DSP, nu va lasati intimidati de o familie de profesori nespalati si libidinosi care au intrecut limita bunului simt prin comportamentul lor si superioritatea lor de doctori expunandu-ne la un risc enorm. Pentru ei nou suntem ,,restul”

Adauga un comentariu