Magazin

S-a culcat cu 140 de barbati in 30 de tari si le-a notat performantele sexuale. Vezi aici cum arata femeia

Publicat: 14 mart. 2015
1
Are 53 de ani, este din Dublin si se mandreste cu faptul ca a avut relatii sexuale cu 140 de barbati, din 30 de tari.
Sandy Nardo si-a pierdut virginitatea la 19 ani si spune despre ea ca este dependenta de sex. Primul sau partener a fost un muzician italian, pe care l-a cunoscut pe cand facea autostopul in Milano, Italia, scrie primatv.ro.
Femeia spune ca le-a incercat pe toate in materie de sex, inclusiv menage-ul a trois, si a fost casatorita.
Inca de la prima experienta sexuala, Sandy a tinut un jurnal in care a notat performantele in asternuturi ale partenerilor sexuali. Si sotul ei a fost notat in dormitor, dar casnicia celor doi nu a durat decat 6 luni. Nardo i-a notat pe barbati la capitolele: personalitate, sex, sarut, infatisare, venituri si durata actului sexual.
„Am vrut sa imi amintesc de toti 140. Chiar si de cei mai prosti la pat. Nu regret ce am facut. Am calatorit toata viata si m-am culcat cu barbati din 30 de tari”, a marturisit femeia.
Cea mai lunga relatie pe care a avut-o a fost cu un barbat al carui nume de cod era “Mack”, alaturi de care Nardo a avut o aventura de 20 de ani.
Contrar aparentelor, Sandy a fost crescuta sub credinta catolica si a mers la o scoala catolica. Viata i s-a dat peste cap, la varsta de 19 ani, cand l-a cunoscut pe muzicianul italian, cu care si-a pierdut virginitatea.  
Adauga un comentariu