Local

S-a dat alarma! Toti politistii au fost scosi in strada

Publicat: 09 oct. 2016
1

Pentru ca oamenii sa se bucure în liniste si siguranta de sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva si de zilele Iasului, seful Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, chestorul Ioan Scripniciuc, a dispus ca peste 900 de politisti sa fie în strada, în aceste zile.

Astfel, în perioada 9-16 octombrie, se vor afla la datorie 960 de politisti de la ordine publica, de la rutiera, de la transporturi, precum si de la structurile de interventie rapida. Cei 960 de oameni ai legii vor actiona cu autospecialele din dotare pentru prevenirea faptelor antisociale, apararea patrimoniului public si privat, cresterea sigurantei rutiere si a transporturilor feroviare, astfel încât pelerinii sa se bucure în liniste de aceasta sarbatoare.

Vor fi organizate, zilnic, în aceasta perioada, patrule de siguranta publica, atât pedestre, cât si auto. În aceste zile, politistii ieseni vor fi prezenti si vor actiona pentru siguranta cetateanului la manifestarile religioase si evenimentele cultural-artistice, la care se estimeaza ca va participa un numar mare de persoane.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere si asigurarea fluentei traficului, 145 de politisti rutieri vor actiona pe tronsoanele de drumuri nationale si pe E 583, utilizând, zilnic, intreg arsenalul din dotare. Totodata, politistii de la transporturi vor actiona pe trenurile de calatori, în statii, triaje de cale ferata si în aerogara Iasi, pentru prevenirea incidentelor.

Citeste si :  Actiune in forta a politistilor! Tot judetul este rascolit in cautarea lor! Capturile sunt impresionante! FOTO

Adauga un comentariu