Local

S-a dat alarma! Un ieșean a fost luat de viitură la Pocreaca. Unul dintre caii cu care era a fost găsit mort – EXCLUSIV

Publicat: 13 mai 2022
Un ieșean a fost luat de viitură la Pocreaca

În urmă cu puțin timp a avut loc o situație tragică în județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că un căruțaș a fost luat de viiturăcu cei doi cai pe care îi avea cu el. Incidentul a avut loc în satul Pocreaca, comuna Schitu Duca din județul Iași.

UPDATE: Căruțașul a fost luat de viitură chiar din propria curte.

UPDATE: După ce a început ploaia, în zonă s-au adunat mari cantități de apă, iar bărbatul și-a dus fiica acasă, unde locuia împreună cu soțul ei, apoi a vrut să plece înapoi spre locuința lui. Afară ploua torențial, iar în momentul în care a încercat să întoarcă căruța la intersecția unde locuia fiica sa, a fost surprins de viitură și a fost tras în apă. Oamenii legii au găsit la fața locului un cal decedat, celălalt a fost găsit viu, însă bărbatul dispăruse. Pompierii, poliția și localnicii din zonă l-au căutat în această seară, însă căutările au fost întrerupte din cauza fapului că s-a întunecat.

Mâine se vor relua căutările.

Unul dintre cei 2 cai a fost găsit în viață, unul a decedat, iar din păcate, căruțașul este de negăsit.

La fața locului s-au deplasat echipaje de intervenție, scafandri, polițiști și mai mulți localnici care încearcă cu disperare să-l găsească pe bărbat.

Revenim cu detalii!
Adauga un comentariu