Actualitate

S-a dat startul balului caritabil pentru achizitionarea seniletei la Iasi – FOTO,VIDEO

Publicat: 21 nov. 2013

In urma cu cateva minute, a inceput balul caritabil dedicat strangerii de fonduri pentru cumpararea unei senilete la Iasi. Amfitroana acestui bal caritabil, deputatul Camelia Bogdanici, a deschis seara prin prezentarea importantei unei senilete pentru toti iesenii din mediul rural. La eveniment participa mai multe persoane din sistemul medical iesean, dar si oameni politici. Balul a inceput printr-un dans realizat de Catalin Morosanu, impreuna cu dr. Camelia Bogdanici. In program sunt prezente si alte momente artistice.

Comentarii
 • Penibil. Madam asta Borcanici si cu Cimpoiasa au distrus spitalul de urgente ,, Sfantul IOAN”. Madam asta ca director medical la Spiridon isi trimitea pana si fasa si compresa la cabinetul privat. Madam asta PDL ne-a taiat salariile. O nesimtita !

 • 1-maria donciu e tudor ciuhodaru-deputatul libelul
  2-unde pi.zd.a.masii e betivanca de muhaela popa -nenorocita
  3-il vad [e adomnitei 0unde e nevasta?(gurile rele spun ca o reguleaza pe c dobre)
  4-putina ,putina lume
  5-HAHALERE

 • programul artistic destul de sarac..Botea, facand animatie cu vioara langa Claudia Martinica, o anonima lansata de cativa ani incoace …noroc de coloritul dansurilor.
  Felicitari pentru invitiativa caritabila!

 • parerea mea? toate Cwrwelw sunt in politica , bogdanici o are consiliera pe una maia -iubita lui fiusu, care o fost repetenta la facultate si e o cwrwa si o putoare ,cum o sa mai ajunga si asta in politica sa ne conduca , promovata de socra-sa?si ca ea sunt mai toate , dau banutii sau curutii la bataie si se fac mari politiciene

Adauga un comentariu