Actualitate

S-a dat startul deszapezirii in cartierele din Iasi

Publicat: 06 ian. 2015
1
La sedinta de astazi, 6 ianuarie, a Comandamentului de Iarna, s-a decis ca toate unitatile si echipele de interventie din subordinea municipalitatii, responsabile cu deszapezirea, sa intervina prioritar in cartierele orasului, inclusiv pe strazile secundare. Se au in vedere atat domeniul public dintre blocuri, respectiv trotuarele, parcarile si parcurile publice, cat si operatiunile de transport a zapezii in afara orasului, in zona C. A. Rosetti. 
Echipele vor interveni in fiecare cartier, iar operatiunile se vor desfasura atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Astazi si in aceasta noapte, echipele
municipalitatii vor fi in Tatarasi, in zona Vasile Lupu si pe strazile adiacente, rond Tatarasi, strada catre Aeroport, Pacurari (sos. Pacurari, str. Pacurari, bd. Pacurari si strazile adiacente), zona Sararie, zona Codrescu, str. Nicolae Balcesu (strazile adiacente). In aceste zone se vor utiliza 26 de utilaje, insotite de 140 de muncitori.
Comentarii
  • Oare iesenii de pe strazile „secundare” nu plateasc taxe si impozite? ca unul ca alde Gheorghe de la primarie sa aiba salar baban si alte facilitati.

Adauga un comentariu