Eveniment-Social

S-a dat startul unui proiect ambitios pentru Institutul de Oncologie

Publicat: 05 mai 2014
1

Debutul acestei luni a insemnat pentru Institutul Regional de Oncologie si startul unui proiect ambitios si util in acelasi timp pentru bolnavii care se confrunta cu diagnostice cumplite. S-a deschis perioada in care sunt asteptate primele oferte in vederea reabilitarii spatiului din Tatarasi, in care a functionat Clinica Medicala de Urgenta a Spitalului Sf. Spiridon. Finalizarea lucrarilor va insemna inaugurarea unui hotel destinat bolnavilor din alte judete care fac sedintele de radioterapie la Iasi. In acest spatiu vor putea fi cazate si rudele pacientilor. Se va face concesiune de lucrari, iar in caietul de sarcini  vor fi trecute mai mute criterii: conditii de trei stele, minim 3 locuri in camera, ridicarea unui alt etaj si mansardarea, in total fiind vorba despre 90 de paturi. Dupa opt ani, cladirea va reveni Institutului de Oncologie, cu toate avantajele la cheie. Pentru fiecare pat si zi de cazare, Institutul de Oncologie va plati in jur de 45 de lei, valoarea totala a investitiilor fiind in jur de 300.000 de euro. Bolnavii de cancer din alte judete vor fi cazati gratuit.

Comentarii
  • mai bine de 1 an se vorbeste despre ametaacest proiect reabilitarea cladiri din tatarasi,conducerea institutului se misca cam greu sa finalizeze acest hotel pentru bolnavii de cancer,foarte greu pt pacienti este cazarea si programari foarte tarziu la tratament,o sansa mare la viata vor avea cu acest hotel.

  • chiar un proiect ambitios si foarte util pt bolnavii de cancer dorim sa se finalizeze cat mai repede deoarece se vorbeste din 2012 despre acest proiect

Adauga un comentariu