Magazin

S-a decis! Uite CINE II IA LOCUL lui BENDEAC in emisiunea „iComedy”

Publicat: 07 nov. 2013
1

Dupa saptamani de gandire, sefii de la Antena Group s-au decis. Locul lui Mihai Bendeac in emisiunea „iComedy” va fi ocupat de Dan Capatos.

Surse din partea Antena 1 au confirmat pentru libertatea.ro ca, incepand din urmatoarea emisiune, alaturi de Mikey Has va sta nimeni altul decat Dan Capatos, realizatorul unei alte emisiuni de mare audienta de la Antena 1, „Un Show Pacatos”.

Potrivit aceleiasi surse, Dan Capatos va ramane amfitrionul „Show-ului Pacatos”.

La jumatatea lunii octombrie, o decizie de ultim moment al conducerii Antena Group i-a luat prin surprindere nu doar pe fanii emisiunii „iComedy”, ci si pe acela care i-a pus bazele, actorul Mihai Bendeac.
 
Acesta a aflat chiar in preziua filmarilor si si-a anuntat fanii pe Facebook. Ulterior, informatia a fost facuta oficiala de catre reprezentantii postului care au justificat decizia conducerii prin aceea ca Bendeac a incalcat prevederile contractuale.

Actorul l-a invitat in emisiunea „iComedy”, fara permisiunea producatorului, pe jurnalistul Radu Banciu, un cunoscut critic al lui Dan Voiculescu. Aceasta, dar si parodia acida facuta de Bendeac la adresa Patriarhului Daniel, precum si atitudinea sa rebela, au dus la decizia intreruperii oricarui fel de colaborare cu Antena.

Pana la gasirea unui inlocuitor, emisiunea „iComedy” a fost difuzata cu inregistrari „necenzurate”.

Conflictul dintre Bendeac si reprezentantii postului a continuat acerb pana recent pe pagina de socializare a actorului. Pentru ca nu are PR, acesta a ales sa comunice „oficial” prin intermediul Facebook, platforma unde a facut o serie de afirmatii si dezvaluiri incendiare din culiesele trustului.

Decizia de a da din casa ar putea sa-l coste mult pe Bendeac. Recent, acesta anunta, tot pe pagina de socializare, ca „pentru postarile mele pe Facebook din aceasta saptamana, am primit notificari de penalitati. Cam 3000 de euro postarea.”.

Mai mult, in ziua in care Mihai Bendeac anuntase ca va face dezvaluiri in legatura cu relatiile si contractul lui cu trustul Antena 1, contul lui de Facebook a fost suspendat.

Aceasta si tot scandalul iscat in jurul sau, dar si dorinta de a se exprima liber, l-au determinat pe Bendeac sa ia o decizie: se va exprima artistic numai prin intermediul internetului.

Adauga un comentariu