Cancan ultimă oră

S-a deslușit misterul! Ce înălțime are, de fapt, Irinel Columbeanu

Publicat: 05 dec. 2020
irinel columbeanu sta pe scaun
irinel columbeanu are o inaltime de 1.61 m

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri de la noi, însă datoriile și lucrurile negative care l-au ajuns din urmă l-au făcut să-și ia adio de la viața de lux. Cu toate acestea, fostul milionar din Izvorani nu și-a pierdut simțul umorului, motiv pentru care a venit pe scena iUmor, pentru a spune un roast.

Și cum unul dintre cele mai mari mistere legate de Irinel Columbeanu a fost mereu cel legat de înălțimea afaceristului, ei bine, prezența lui la iUmor a deslușit acest aspect.

Mai exact, după ce toată lumea s-a întrebat ce înălțime are Irinel Columbeanu, faptul că acesta a stat, la un moment dat, lângă Dan Badea, în culise, a deslușit misterul. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că Dan Badea nu este nici el prea înalt, căci coprezentatorul de la iUmor măsoară 1,64 cm înălțime, iar…Irinel Columbeanu, vizibil mai scund decât el, măsoară 1,61 cm.

Irinel Columbeanu, roast de senzație la iUmor

Irinel Columbeanu i-a surprins pe Cheloo, Bendeac și Delia după ce a urcat pe scena emisiunii şi a făcut un roast. Irinel Columbeanu a început numărul cu autoironie, spunând că a făcut bani vânzând case, doar că singura problemă cu care s-a confruntat era că imobilele îi aparţineau. A mai povestit că banii i-a aruncat doar în centru, pentru că i-au plăcut femeile mai mult decât orice.

Irinel Columbeanu avea să povestească unele aspect ale vieții sale, când era pe cai mari. „Am venit până aici în plimbare. Fac exerciții, nu vreau să obosesc ca să nu mă așez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, așa că nu vreau să mai aud de ele! În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi ești sus, mâine ești jos, ești același om deși cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă și vor să îți fie prieteni dacă ești milionar, au senzația că le vei da lor banii. Nu știu dacă voi mai avea mulți bani vreodată!

N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga și în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriți? Femeile au instinctual acest matern fabulos, am aflat foarte devreme în viață lucrul acesta. Când eram foarte tânăr și-i spuneam unei fete că tata are foarte mulți bani, nu mai voia să-mi fie iubită. Brusc, voia să-mi fie mamă!”, a povestit, amuzat, Irinel Columbeanu.

Adauga un comentariu