Stiri si curiozitati

S-a dus in bucatarie si i-a stat inima in loc. A inceput sa auda sunete ciudate in peretii camerei. Cand si-a dat seama ce se intampla, a inlemnit

Publicat: 12 ian. 2017
3

Intamplare halucinanta intr-un bloc de apartamente din New York. O femeie a trait spaima vietii ei cand a auzit sunete ciudate care proveneau din… peretii bucatariei sale.

Dupa ce si-a revenit din soc, Gjyste Margilaj a inceput sa-si intrebe vecinii ce se intampla si care poate fi sursa zgomotului bizar pe care il auzea. Descoperirea pe care a facut-o a lasat-o pur si simplu fara cuvinte.

Zgomotele proveneau de la un barbat blocat in sistemul de ventilatie al cladirii. Barbatul se mutase recent in cladire, la etajul al patrulea, si organizase o petrecere pe teresa de la ultimul etaj al cladirii. Ametit de alcool, el a pus pariu cu prietenii sai ca poate cobori pana la apartamentul sau de la etajul 4 prin sistemul de ventilatie. Numai ca planul lui nu a decurs deloc cum planuise. Il loc sa se opreasca la etajul 4, tanarul a reusit sa alunece pana la parter si sa ramana blocat.

Din fericire, tanarul nu s-a ales cu rani grave in urma peripetiei sale.

Adauga un comentariu