Bizar

S-a dus la control la ginecolog, dar cand doctorul s-a apucat sa o consulte, a ramas blocat! Nu ii venea sa creada ce are femeia acolo! Cand si-a dat seama ce a facut, pacienta a intrat in pamant de rusine

Publicat: 22 dec. 2016
14

O femeie din Statele Unite a avut parte de o intamplare care a facut-o sa intre in pamant de rusine. Totul s-a intamplat intr-o dimineata, cand femeia avea un program destul de aglomerat: inainte de a ajunge la serviciu, ea trebuia sa isi duca copiii la scoala, dupa care sa mearga la control la ginecolog.

Din nefericire s-a trezit mai tarziu decat trebuia, asa ca si-a facut igiena intima in graba, dupa care a plecat. I-a lasat pe cei mici la scoala, dupa care a ajuns la timp la programarea de la ginecolog.

I s-a parut ciudat ca, atunci cand s-a suit pe scaunul special, doctorul a ramas blocat pentru cateva secunde. Ulterior barbatul a inceput sa rada, dupa care i-a spus: „V-ati pregatit cam mult pentru dimineata aceasta”.

Femeii i s-a parut extrem de ciudat, insa a trecut rapid peste aceste momente neplacute. Ulterior, seara, cand a ajuns acasa, fetita ei a venit la ea si a intrebat-o unde e prosopelul ei, cu care se stergea dupa dus. „Mami, l-am folosit eu in dimineata asta, e in cosul de rufe. ia-ti altul te rog”, i-a raspuns femeia. „Bine mami! Dar stii ca aveam o gramada de sclipici pus in prosopelul acela, ce ai facut cu el?”, a spus fetita.

In acel moment femeia a facut legatura si a intrat in pamant de rusine, spunandu-si ca nu va mai merge niciodata la acel doctor.

sursa

Adauga un comentariu