Bizar

S-a dus sa faca avort, dar cand au scos fatul din uter, doctorii s-au speriat! „Dumnezeule, asa ceva nu este posibil! Sunati imediat la alte spitale!”

Publicat: 27 feb. 2017

Cazul de mai jos a socat opinia publica din Statele Unite si a starnit dezbateri aprinse. Totul a inceput dupa ce o femeie a mers la o clinica specializata pentru a face un avort dupa ce i s-a spus ca fatul pe care il avea in pantece, in varsta de 21 de saptamani, murise.

Inainte de inceperea procedurii medicul care s-a ocupat de cazul ei a verificat in repetate randuri daca bebelusul mai avea semne vitale; rezultatele au fost negative de fiecare data.

Insa un lucru socant s-a intamplat in minutele care au urmat! Dupa ce fatul a fost scos din burta femeii si a fost pus pe cantar, una dintre asistente a inceput sa tipe, socata: „Dumnezeule! Misca! Copilul asta e viu!”.

Ca printr-o minune, se pare ca micutul nu era mort si avea semne vitale, incercand din rasputeri sa respire. Personalul unitatii a sunat imediat la numarul de urgenta si a cerut ajutor, spitalul neavand aparatura necesara pentru a tine in viata un bebelus venit pe lume atat de devreme.

Din nefericire, micutul a murit la doar cateva minute dupa ce a ajuns intr-o unitate dotata corespunzator. Acum autoritatile investigheaza cine poate fi tras la raspundere pentru moartea bebelusului.

sursa: kromanialoading...

Adauga un comentariu