Cancan ultimă oră

S-a fotografiat în costum de baie după 3 sarcini. Mesajul unei mame a devenit viral. „Fundul lăsat, sânii cât două mingi de bowling…”

Publicat: 21 iun. 2021

Schimbările prin care trece organismul unei femei în timpul sarcinii sunt foarte vizibile chiar şi la 1-2 ani după naştere. Multe persoane însă aduc diverse critici. Tocmai pentru a nu se mai simţi ruşinată de aspectul său fizic, Sandy Ballard, o mamă din SUA, a postat pe Instagram câteva imagini care arat[ ce înseamnă să ai 3 copii mici.

Ea a recunoscut că nu are silueta dinainte de sarcini, dar că este mândră de corpul pe care îl are. Kilogramele în plus, sânii lăsaţi şi numeroasele vergeturi nu au fost o problemă pentru ea. Chiar dacă s-a pozat exact aşa cum e, nu şi-a retuşat fotografiile. Postarea ei a adunat mii de like-uri.

Sandy Ballard este foarte mândră de corpul ei

Iată ce spune Sandy Ballard:

„Nouă luni înăuntru și nouă luni afară. Sau ceva de genul ăsta. Așa arata postpartum x3. Burta care atârnă, fund lăsat și sâni cât două mingi de bowling pentru că #alăptare. Dar acest corp e pregătit pentru piscină. Sunt slabă? Nu. Așa arătam înainte? Nu. Dar ăsta e corpul meu și se află la piscină. Așa că e pregătit pentru piscină. Corpul ăsta a crescut trei bebeluși gigantici. S-a întins la capacitate maximă și chiar mai mult. A hrănit la sân doi bebeluși. A fost tăiat în jumătate de două ori. Abia a putut merge fără ajutor, însă iată-l aici, încă rezistă.

Obișnuiam să petrec ore în șir în care mă gândeam cum arătam înainte și cum arăt acum. Vedeam toate vergeturile, toate imperfecțiunile. Le știam pe de rost din cap până în picioare. Mi-am pus hainele deoparte în speranța că voi reuși să slăbesc. Apoi, am realizat că trece viața pe lângă mine. M-am chinuit atât de mult să-i port (n.r. în pântece) și să-i aduc pe lume pe acești oameni mici pe care îi iubesc atât de mult. Apoi am vrut să stau să mă acopăr și să ascund urmele purtării lor. De ce?

Pentru că societatea ne spune cum ar trebui să arătăm sau cum să ne afișăm la plajă. Ei bine, abia după cel de-al treilea copil, am realizat, în sfârșit, că am un corp perfect pregătit pentru plajă, cu brațe pline și o inimă inundată iubire. Copiii ăștia mă privesc și învață din felul în care vorbesc eu despre mine. Postpartum înseamnă frumusețe”, a scris Sandy.

Femeile au felicitat-o imediat

„Fiecare cicatrice, vergetură sau bucată de piele lăsată sunt dorite cu disperare de alte femei, care își doresc copii, dar nu îi pot avea. Aici sunt eu, nu cu unul, ci cu trei copii fericiți și sănătoși. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ei. Nu pierdeți timpul rugându-vă să fiți slabe din nou, pentru că nu va funcționa, credeți-mă. Mai bine dedicați-vă timpul jucându-vă în piscină cu copiii voștri. Dedicați-vă timpul să-i mulțumiți lui Dumnezeu că v-a dat șansa să fiți mame. Ei nu-și vor aminti câte kilograme aveai, ci momentele frumoase și distractive pe care le-ați petrecut împreună. Mă străduiesc din greu și eu să mă iubesc așa cum arăt acum”, și-a încheiat mămica postarea.

Femeile au reacționat imediat și au lăudat-o pe Sandy pentru curajul ei.

„Corpul tău de mămică arată minunat. Îmi place foarte mult postarea ta. Ar trebui să fii foarte mândră de reușitele tale”, „Mulţumim mult, îți mulțumim mult că ne aduci aminte. Câteodată sunt atât de dură cu mine și uit că am anăscut și am purtat în mie un omuleț. Mi-ai adus aminte aminte să mă iubesc și să-mi accept corpul”, au fost câteva din mesaje.

Sandy a făcut și o altă postare în care apare alături de soțul ei, în care susține că e important să-ți faci timp și pentru jumătatea ta chiar dacă copiii îți ocupă tot timpul.

„Petrece timp și doar cu soțul tău, chiar dacă copiii îți consumă și ultma bucățică de energie. Veți rămâne doar voi doi când ei vor crește mari și se vor muta la casele lor”, spune Sandy.

Adauga un comentariu