National

„S-a furat mirele”. Un botosanean, ridicat de la propria nunta si dus dupa gratii

Publicat: 14 sept. 2016
1

O nunta din Botosani a avut un final nu tocmai fericit pentru cei noi indragostiti care au decis sa isi uneasca destinele. Mai exact, mirele au fost ridicat de la propria nunta si extradat in Germania, unde a fost condamnat recent la 10 ani si sapte luni de inchisoare pentru proxenetis, trafic de persoane in scopul exploatarii sexuale, viol si vatamare corporala.

Rudele au negat aceste acuzatii, afirmand ca ar fi vorba despre o confuzie. Barbatul, in varsta de de 24 de ani, se afla si acum dupa gratii, unde isi asteapta sentinta definitiva. Potrivit anchetatorilor nemti, faptele pentru care este acuzat mirele au avut loc in decembrie 2013, cand acesta, impreuna cu fratele sau, au convins o tanara in varsta de 19 ani sa urce in masina lor, dupa care au dus-o, fortat, in Germania.

„Deoarece martora infricosata a refuzat sa practice prostitutia, inculpatul a constrans-o prin violenta la mai multe acte sexuale. Acest lucru s-a repetat si in zilele urmatoare, inculpatul lovind-o de asemenea pe martora”, se precizeaza intr-o informare a Procuraturii din Fulda (Germania).

Adauga un comentariu