Educatie intima

S-a gasit o explicatie pentru fanteziile sexuale ale femeilor

Publicat: 01 feb. 2011

O profesoara de obstetrica si ginecologie din SUA, Hilda Hutcherson, explica fanteziile sexuale ale femeilor. Ea este coautor al unei carti denumite „Pleasure” (Placere).

Sexul cu un barbat strain
Potrivit medicului american, acest lucru nu inseamna ca respectiva femeie nu este multumita de viata ei sexuala, ci ca este atrasa de noi experiente. Deseori, fantezia este legata de un barbat celebru. 

Menage a trois
Femeile care se imagineaza alaturi de doi barbati isi doresc, de fapt, sa fie adorate si disputate de doi parteneri. Daca ele isi imagineaza ca acest „menage a trois” implica si o alta femeie, atunci acest lucru exprima ideea ca si alte femei il considera atractiv pe partenerul lor. 

Dominarea
Aceasta fantezie ii permite femeii sa fie implicata in relatii sexuale care altfel ar fi taboo si ii permite, de asemenea, sa nu simta vina. Pe de alta parte, daca ele au fantezii in care sunt supuse partenerilor, atunci femeile isi doresc pierderea controlului. 

Sexul cu o femeie
Hilda Hutcherson sustine ca aceasta fantezie nu pune sub semnul intrebarii orientarea sexuala. Dimpotriva, arata ca femeia apreciaza sexualitatea partii feminine si ca are mintea deschisa atunci cand vine vorba de placere. 

Citeste si: 

Cele mai intalnite si cele mai ciudate fantezii sexuale ale barbatilorloading...

Adauga un comentariu