Local

S-a impuscat singur la vanatoare de mistreti – FOTO, VIDEO

Publicat: 17 ian. 2012

Ghinion teribil pentru un vanator de mistreti! Un barbat in varsta de 35 de ani, din Iasi, a ajuns la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Sf. Spiridon dupa ce a fost victima unui accident de vanatoare. Barbatul a fost ranit ieri dimineata, in cadrul unei partide, la Sculeni. El se afla aproape de vama, impreuna cu un grup de prieteni. Mihalache Victor statea in coloana cu ceilalti vanatori. La un moment dat a trecut pe langa ei un grup de mistreti. Barbatul a incercat sa impuste unul dintre animale, a tras un foc de arma, dar glontul a nimerit intr-un copac, iar de acolo a ricosat in mana lui. Speriati de cele intamplate, ceilalti vanatori i-au acordat primul-ajutor, dupa care l-au transportat cu masina de teren pana la soseaua principala din localitatea Cotu Morii, pentru a fi preluat de un echipaj si dus la spital. „Pacientul a ajuns la noi cu o plaga impuscata la nivelul membrului superior stang. A fost evaluat in UPU si operat de urgenta la sectia de Ortopedie, unde a ramas internat pentru a primi ingrijirile necesare. Starea sa este stabila”, a declarat conf. dr. Diana Cimpoesu, sefa Unitatii de Primire Urgente din cadrul Spitalului Sf. Spiridon, din Iasi.

Partida de vanatorea era autorizata, iar Politia a demarat o ancheta pentru a stabili in ce imprejurari s-a petrecut accidentul.

Comentarii
  • Lacomia face victime…. Vanatoarea pe vremuri se facea fara GIP-uri, doar cu sania trasa de cai, ca nah.. coi vretzi mai multzi cai putere…. Acum totzi au GIP-uri cu lada pentru a fi mai ushor de urcat si transportat mistretii din zona… Totodata va reamintim sa lasatzi GIP-urile shi armele pentru ca voi sunte-ti buni doar de gonashi shi sa mearga doar vanatorii cu mare experientza, nu toate ciurucurile care se pierd cu arma in mana …. Mai lasa-ti mistretzii sa se mai inmultzeasca , ca prea tare i-ati rarit….si datorita faptului ca atzi vazut un biet mistretz ,v-ati intimidat shi atzi tras unul asupra altuia….Eu personal v-as sfatui sa va facetzi pasapoarte ca shi asa vama e aproape ,ca acolo sunt mai muultzi mistreti , dar pacat este ca nu putetzi trece cu toti acasa…(mistretzii)… Daca as fi in locul organelor competente … as confisca armele celkor inconpetentzi….LACOMOSILORRRR…Dumnezeu v-a pedepsit…

Adauga un comentariu