Local

S-a îndrăgostit de o adolescentă și nu s-a lăsat până nu și-a satisfăcut poftele! Însă, acum, a venit „nota de plată” pentru ieșean! (EXCLUSIV)

Publicat: 12 aug. 2022
S-a îndrăgostit de o adolescentă și nu s-a lăsat până nu și-a satisfăcut poftele Însă acum a venit nota de plată pentru ieșean EXCLUSIV
Un ieșean va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală

Un ieșean s-a îndrăgostit de o adolescentă și a abuzat-o. În urma incidentului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis ieri în judecată pe Narcis Gabriel Luchian, sub acuzația de agresiune sexuală. Oamenii legii spun că ieșeanul ar fi abuzat o minoră, iar, mai apoi, aceasta li s-a plâns polițiștilor de cele întâmplate. În cadrul dosarului penal, Elena B. este considerată parte vătămată

Un individ din Iași s-a îndrăgostit de o adolescentă și a vrut să-și satisfacă poftele sexuale cu ea. În urma incidentului, ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Narcis Gabriel Luchian, sub acuzația de agresiune sexuală.

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate pentru a putea lua o decizie în acest caz. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

S-a îndrăgostit de o adolescentă și nu s-a lăsat până nu și-a satisfăcut poftele

Anchetatorii ieșeni au afirmat că ieșeanul Narcis Gabriel Luchian a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni. Asta, după ce victima, o minoră, li s-a plâns polițiștilor că ar fi fost abuzată de către individ. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

În urma plângerii depuse de adolescentă, agenții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași au demarat cercetările. În cele din urmă, după coroborarea tuturor probelor adunate, oamenii legii au ajuns la ieșeanul Narcis Gabriel Luchian.

Ieșeanul Narcis Gabriel Luchian, dus la audieri

Așadar, agenții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași au continuat cercetările, iar ieșeanul Narcis Gabriel Luchian a ajuns la audieri. După ce au ascultat ce avea de spus acesta, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au luat acum decizia de a-l trimite în judecată pe individ sub acuzația de agresiune sexuală.

În cadrul dosarului, victima, Elena B., este considerată parte vătămată. Cel mai probabil, minora va solicita daune morale de la individ. Din păcate, în ultimii ani, în județul Iași au fost semnalate tot mai multe astfel de situații. Astfel, zeci de ieșeni au fost anchetați, reținuți, arestați preventiv, trimiși în judecată sau chiar condamnați definitiv pentru comiterea unor infracțiuni de natură sexuală.

Acum, ieșeanul care s-a îndrăgostit de o adolescentă și nu s-a lăsat până nu și-a satisfăcut poftele va fi nevoit să dea socoteală în fața magistraților din cadrul Judecătoriei Iași.
Adauga un comentariu