Actualitate

S-a intamplat astazi la Iasi: Tramvai sarit de pe sine, autobuz stricat in drum, trafic blocat

Publicat: 27 aug. 2014
1

Doua incidente neplacute au avut loc in aceasta dimineata in activitatea de transport public din Iasi. Calatorii care se aflau in autobuzul Unistil, care circula pe traseul 27, si-au intins nervii la maximum dupa ce auobuzul ce se indrepta dinspre Ciurea spre Iasi s-a stricat in localitatea Horpaz. In jurul orei 9:00, calatorii care se aflau in mijlocul de transport au asteptat zeci de minute pentru a fi preluati de un alt autobuz de pe acelasi traseu, iar in spatele masinii s-a facut o coada imensa deoarece aceasta a blocat traficul pe sensul de mers spre Iasi.

Citeste si SOC! Un tramvai deraiat a blocat circulatia in Podu Ros – FOTO,VIDEO

Tot la orele diminetii, un alt incident s-a petrecut la rond Dancu, acolo unde un tramvai al RATP Iasi a sarit de pe sine in timp ce vagonul intorcea. Calatorii au tras o sperietura zdravana. Din primele date rezulta ca incidentul s-a produs din cauza uzurii prea ridicate a infrastructurii pentru circulatia tramvaielor in aceasta zona.

Citeste si EXCLUSIV! Tramvai deraiat in rondul Podu de Piatra – FOTO,VIDEO 

Comentarii
 • Astia de la Ratc trebuie impuscati !nu fac nimic pentru imbunatatirea sigurantei …. unde mai pui ca vor sa dea drumul si la traseul Podul Ros – Nicolina – CUG …..CINE PLATESTE ?CAND INCOMPETENTA VA FI PLATITA CUMVA ?

 • Soferii de la RATP ar trebui sa aiba controale inopinate de la politia rutiera. Unii conduc fara sa se asigure si pun frane in ultimul moment de „zboara” pasagerii prin autobuze. Nu acorda prioritate in locuri in care ei ar fi obligați sa cedeze trecerea; unii vorbesc la telefoane, fara dispozitive hand free si se incurca in trafic, sau altii merg ca mercu’ deoarece se concentreaza la convorbire, nu la cei care-i platesc salariul, pasagerii.
  Nu e de mirare ca RATP-ul a ajuns in insolventa.

 • E o adevarata aventura sa mergi cu autobuzele sau tranvaiele RATP-ului:
  -soferii doar la telefon vorbesc
  -pentru calatorii care stau in picioare este o adevara proba de forta sa isi tina echilibrul,mai ales la curbe sau diversele ” strecurari ” prin trafic ( la autobuze)
  -super aglomerate la cat de ” repede” vin, o adevarata lupta sa urci si sa ramai neghionit pe traseu la fiecare statie in care se tot urca lumea si incearca sa isi faca loc (oameni buni stiti care e populatia Iasului? mai suplimentati naibii niste autobuze/tranvaie nu doar inchideti trasee pt asa numitele lucrari ce dureaza ani..rusine)
  -de mirosuri sa mai amintim?vara e un cosmar,apa si sapunul costa chiar asa de mult?
  – iar curatenia de pe scaune:iti vine sa vomiti doar privindu-le, nu mai spunem ca te incleiezi practic stand pe ele de atata rapan ,praf, si alte „mirodenii” imbietoare
  Chiar nu exista inspectii? sanctionari? criterii pt siguranta calatorilor fizica si psihica?

Adauga un comentariu