Magazin

S-a inventat un nou PACAT: Epilarea. Vezi explicatia halucinanta

Publicat: 12 aug. 2013
1

Ortodoxiatinerilor.ro a inventat un nou pacat: epilarea. Potrivit site-ului care a dat fara mila intr-o categorie de oameni care are nevoie de ajutor, epilarea trupului reprezinta un pacat, pentru ca este o consecinta a indecentei.

Autorul sustine ca o femeie care se imbraca sumar este indecenta, fara a tine cont de faptul ca o femeie se poate imbraca sumar si fara a fi vulgara sau indecenta. Mai mult, autorul considera ca femeile ar trebui sa poarte doar fuste peste genunchi si bluze cu maneci care sa treaca de cot, dar nu ofera o solutie pentru zilele toride cand temperaturile depasesc pragul critic de confort. De asemenea, autorul nu ofera nicio solutie cu privire la transpiratia nedorita, si implicit mirosul neplacut, care poate aparea la subrat sau in alte zone din cauza parului in exces, screi dcnews.ro.

„De ce se epileaza fetele astazi? Pentru ca poarta fuste si pantaloni scurti, bluze si maiouri decoltate care expun foarte multe parti ale trupului. Daca ar purta fuste peste genunchi si bluze mai largi cu manecile peste cot atunci complexele parului in exces afisat in public ar disparea.

V-ati pus vreodata problema ca Dumnezeu a creat femeia in mod special in acest fel, ca aparitia parului pe anumite zone s-o indemne sa si le acopere, pentru a se feri astfel de indecenta, de starnirea poftelor barbatilor.

V-ati gandit vreodata ca trupul femeii ar trebui vazut in totalitate doar de barbatul ei?”

Dupa ce spune ceea ce considera, dar nu ofera solutii la eventualele probleme care pot aparea, autorul o da exemplu pe mama sa, care nu s-a epilat si nu s-a machiat niciodata si care are doar „puf” pe picioare ( nu defineste termenul de „puf”). Nu ar fi nicio problema cu acest exemplu daca ar fi admis ca „puful” de pe picioare ar fi putea fi un beneficiu al mosteniri genetice, mai ales ca recunoaste ca fata lui, trecuta de 20 de ani, are si ea doar „puf” pe picioare.

In schimb, autorul ne da de inteles ca singurul motivul pentru care mama sa nu are par pe picioare este pentru ca nu s-a epilat niciodata. Poate nu s-a epilat niciodata pentru ca nu a fost nevoita?

„Mama mea nu se epileaza, nu se macheaza, nu se vopseste si nu se parfumeaza si totusi, la varsta ei de 48 de ani, este o femeie frumoasa si foarte bine acceptata in familie si in societate. Dar mai presus de toate nu se simte in niciun fel complexata.

Totusi n-as vrea sa intelegeti ca mama este o femeie neingrijita. Nu, in niciun caz. Serviciul ei, care o expune la intalniri zilnice cu clientii, ii impune o tinuta adecvata”, scrie autorul.

In final, autorul trage concluzia: „Epilarea intra in sfera pacatelor din cauza importantei excesive acordata trupului, accentuand si mai mult cercul acest vicios al indecentei in care traim cu totii”.

Comentarii
  • Si sa te razi poate fi un pacat… dar totusi, de ce sa consideri vulgar faptul ca o femeie se epileaza enghinal? ca doar nu-si arata acea parte a corpului decat sotului sau…

  • Daca te ingrijesti, o faci din respect pentru tine si pentru cei cu care intri in contact in fiecare zi.
    Asa cum tu ca femeie iti doresti ca barbatul pe care il iubesti sa se rada, mi se pare foarte normal ca si barbatul sa doresca langa el o femeie epilata si nu una plina de par.
    Epilarea nu este un pacat, ci un lucru necesar.

  • oricum parul il dai deoparte,nu?dar pacatul asta nu cumva tot de popi a fost inventat?cine este atat de redus cu capu,sa mai creada si bazaconia asta?numai stiu ce sa inventeze.sunt convins ca epilarea este un pacat in mintea enoriaselor care atat de bine sunt instruite de popi,incat cred ca pe 15 august este o sfinta Fecioara MARIA MARE, IAR PE 6 SEPTEMBRIE ESTE ZIUA SOREI SF.f FECICIORE MARIA MICA.

  • Cum Dumnezeu oamnenii astia care scriu asa ceva in sunt libertate? Ar trebui sa fie ilegal sa scrii asa ceva…! O femeie paroasa…decenta? Pai, este culmea indecentei si proastei igiene! Ceea ce nu stiu „prea-sfintii” acestia atoare-stiutori, este ca era normal sa fii paroasa cand traiai in pestera, iar parul avea unica functie sa retina mirosurile, dar de atunci lucrurile au evoluat si impreuna cu ele si preferintele olfactive si vizuale ale barbatilor. Se vede traba insa, ca nu s-a intamplat acelasi lucru si cu cultura acestora „prea-sfinti” (cred ca se observa ghilimelele de rigoare) sau cu preferintele lor olfactive/vizuale! De ras, nu alta!

  • In curand cu multele biserici construite,vom vedea roadele acestora.Femeile vor merge cu capul acoperit pe strada cu capul plecat si in spatele sotului care e capul familiei.Adio femei imbracate sumar caci vor fi destule cumetre care le vor fugari cu pietre pentru indecenta,sub privirile ingaduitoare ale preotilor,care le creste numarul exponential pe zi ce trece.

Adauga un comentariu