Secretele istoriei

S-a iubit cu Nicu Ceausescu si au vrut sa se cunune, dar Elena a luat foc cand a aflat! Ce i-au facut fetei de 16 ani

Publicat: 23 sept. 2019

De-alungul timpului, mai multe detalii despre viata personala a lui Nicusor Ceausescu, fiul Elenei si al lui Nicolae Ceausescu, au iesit la iveala, acesta fiind considerat un adevarat Don Juan al anilor ’89.

Printre doamnele celebre care s-au aflat in gratiile fiului presedintelui s-a aflat Nadia Comaneci, Donca Mizil, Daniela Vladescu sau Jeanina Matei, ultima dintre ele fiind si marea dragoste a lui Nicu Ceausescu.

Chiar daca s-a spus, despre Jeanina Matei, o cantareata foarte indragita in anii 80, ca a fost o pasiune trecatoare in viata lui Nicu Ceausescu, artista in varsta de 65 de ani acum ar fi fost febletea fiului fostului presedinte al Romaniei.

In 2013, Jeanina s-a intors in tara si a vorbit despre acea perioada. „Au fost clipe frumoase si ca tot ceea ce e frumos, trece. Nu se poate sti daca am fost marea lui dragoste. Ce e in sufletul unui om nu se stie niciodata”, a declarat Jeanina Matei la „Acces Direct’, citat de revista VIVA!

Donca Mizil a fost iubita lui Nicu timp de 10 ani

Intr-un interviu acordat revistei Historia, in urma cu mai multi ani, Emilia Marinela Macovescu, sotia fostului ministru de Externe, George Macovescu, povesteste cum Elena a intervenit brutal in relatia pe care Nicusor a avut-o, timp de 10 ani, cu Donca, fiica ideologului partidului, Paul Niculescu-Mizil si, totodata sora lui Serghei Mizil.

Nicu Ceausescu a iubit-o foarte mult pe fata lui Mizil, pe Donca, a vrut s-o ia de sotie, dar Elena Ceausescu nu l-a lasat sa se casatoreasca cu ea. Aceasta fata de 16 ani a fost luata de pe strada fortat si dusa la un spital unde a fost chiuretata, insarcinata fiind cu Nicu Ceausescu. Pentru Nicu, Donca Mizil a fost iubirea vietii lui’, a povestit sotia fostului ministru de Externe pentru sursa citata.loading...

Adauga un comentariu