Religie

S-a nascut copilul care poarta “ranile” lui Iisus! E UN SEMN DE LA DUMNEZEU

Publicat: 04 oct. 2016
14

Un bebelus din Filipine a uimit o lume intreaga prin semnele pe care le are pe corp. Copilul este considerat de multi oameni din comunitatea in care s-a nascut o adevarata minune. Dupa ce imaginea a devenit virala pe internet, multi oameni s-au declarat uluiti.

Se pare ca pe fruntea baiatul se gaseste un semn precum o coroana de spini, ca a cea pe care Iisus Hristos a purtat-o cand a fost crucificat. Mai mult, bebelusul are in palme avea semne asemanatoare ranilor facute de piroanele infipte in mainile Mantuitorului.

La scurt timp dupa nastere insa doctorii au observat la copil semne de leziuni pe ambele maini, picioare si frunte. Miraculos este faptul ca leziunile semanau cu cele pe care Iisus Hristos le-a avut dupa crucificare. Cazul a uimit pe toata lumea si multi oameni s-au grabit sa mearga sa il vada pe bebelusul considerat un miracol.

Unii credinciosi cred ca acest copil ar avea legatura cu a doua coborare pe Pamant a Mantuitorului.
Pe de alta parte, doctorii au declarat ca este vorba de o boala rara, Purpura, caracterizata prin aparitia pe piele a unor pete rosii provocate de trecerea globulelor rosii in derm.

Adauga un comentariu