Eveniment-Social

S-a petrecut in spatele scenei de la Ateneu. Nimeni nu a stiut pana acum povestea pustiului – FOTO, VIDEO

Publicat: 11 dec. 2014

@ Se pierdea prin multime de mana cu doua persoane fara ca nimeni sa stie adevarul @ Tatal unui pusti de 12 ani a fost nevoit sa ia o decizie radicala intr-un moment mai greu al vietii

Inainte de un spectacol emotionant, in spatele scenei de la Ateneul Tatarasi s-au facut confesiuni uimitoare. Un pusti de 12 ani a vorbit ca un om mare si poate fi un exemplu pentru parintii care ajung sa treaca printr-un divort. Nimeni din sala nu stia cine sunt cele doua persoane care il insotesc si a vrut sa pastreze pana acum secretul pentru ca avea imaginea unei familii. Chiar daca acum se afla in casa unui asistent maternal din localitatea Valea Seaca, copilul pastreaza o relatie stransa cu tatal natural.

Are tot ce si-ar putea dori de la o familie si s-a bucurat cand a fost luat din centrul de plasament. Mihaita Frunza spune ca de la centru nu are amintiri frumoase. Isi aminteste bataile pe care le-a luat de la cei mai mari doar pentru o portie de mancare. Acum viseaza sa ajunga fotbalist si sa-si faca mandri parintii. Ieri a fost alaturi de tatal natural si de asistentul maternal.

„Casnicia noastra a ajuns la un punct final. Mama baiatului a plecat in Italia, iar acolo si-a refacut viata cu un alt barbat. Fiecare a mers pe drumul lui. Copilul a ramas la mine, iar intr-un moment mai greu din viata mea am fost nevoit sa-l dau temporar la centrul de plasament. Chiar daca acum a ajuns la asistentii maternali din Valea Seaca, ne vedem foarte des si avem o relatie speciala. Imi doresc sa se realizeze in viata si sa reusesc sa il am langa mine”, a spus Mihai Frunza in varsta de 66 de ani. Ieri, zeci de copii au reusit sa organizeze un moment magic. Spiritul sarbatorilor i-a cuprins si pe cei din centrele de plasament din judetul Iasi. Colindele au rasunat timp de o ora, iar la sfarsit au fost impartite sacose cu cadouri drept rasplata pentru modul in care au reusit sa-si mentina inca zambetul pe buze. „Este a treia editie a spectacolului organizat in preajma sarbatorilor de iarna, iar prin aceasta actiune ne-am propus ca impreuna cu partenerii sa facem o bucurie copiilor din cele noua centre de plasament din judetul Iasi”, a precizat Tiberiu Bantas, purtator de cuvant al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi (DGASPC).

Adauga un comentariu