National

S-a plans la OPC ca a fost agresat de muste intr-un supermarket

Publicat: 16 aug. 2011
1

E adevarat ca uneori cetatenii se plang de imobilismul reprezentantilor unor institutii ale statului, meniti sa-i protejeze, dar alteori sesizarile facute de acestia sunt mai mult decat penibile sau bizare. Doua din depozitarele acestor nemultumiri sunt Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) si Directia Sanitar Veterinara (DSV). In judetul Neamt, un localnic a reclamat telefonic ca o prostituata, dupa ce a prestat pentru el, i-a dat o boala venerica, ce necesita un tratament de lunga durata. El cerea ca femeia sa fie amendata si sa-i plateasca tratamentul.
In Cluj, altcineva reclama ca i s-a rupt prezervativul in timpul folosirii si cerea despagubiri firmei “Old Playsafe” si bani pentru contraceptivul folosit.
O doamna respectabila (?) sesiza ca i se fac „vrajitorii”, alta ca dorea sa-si recupereze banii de pe niste tichete de masa ce expirasera. Multe sesizari se refera la pastilele de slabit, cei ce le folosesc reclamand ca sunt ineficiente.
Nici animalele nu sunt omise din aceste sesizari. O doamna reclama ca, dupa ce si-a cumparat un papagal, acesta n-a mai mancat. Dupa ce a murit papagalul, ea a cerut banii inapoi de la vanzator. Cainii sunt reclamati ca fac mizerie in casa cumparatorului.
Una din cele mai ciudate si mai amuzante plangeri vine de la Giurgiu. Zilele trecute, inspectorii DSV Giurgiu declarau ca, recent, cineva i-a sesizat telefonic de faptul ca intr-un supermarket intrasera muste. Omul s-a aratat extrem de iritat de faptul ca fusese bazait la intrarea in unitatea comerciala. Inspectorii nu au spus, insa, si ce pretentii avusese clientul: probabil dorea angajarea unor persoane care sa invite mustele sa iasa afara din magazin.

Adauga un comentariu