Actualitate

S-a prabusit un avion de mici dimensiuni. Au decedat doua persoane – UPDATE

Publicat: 15 mai 2019
1

UPDATE: Cadrele medicale au declarat decesul celor două persoane, a declarat Vasile Prahoveanu, purtator de cuvant ISU Buzau.

UPDATE: La nivelul judetului Buzau au fost alertate echipaje de pompieri, echipaje medicale, jandarmi si politisti pentru derularea actiunilor de cautare-salvare. De asemenea, s-a luat legatura la unitatea de aviatie din judetul Buzau si la Romatsa pentru verificarea zborurilor autorizate in zona.

UPDATE: In urma acestui accident, doua persoane si-au pierdut viata. Din cate se pare, unul dintre cei decedati este un om de afaceri.

 

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in zona Nehoiu, Buzau. Anuntul a fost facut de un barbat la 112. Acesta ar fi comunicat autoritatilor faptul ca a vazut, in aceasta dupa-amiaza, aparatul de zbor – un avion de mici dimensiuni – cum se prabuseste.

TRAGEDIE! S-a prabusit un avion privat. Toate persoanele de la bord au murit – FOTO

Autoritatile sunt in alerta si au pornit spre locul indicat de barbatul care a sunat la serviciul de urgenta. In imaginea alaturata, trimisa de catre un cititor DC News, se vede o masina de interventie a autoritatilor care se indreapta, potrivit acestuia, cu un vehicul de teren, spre locul incidentului. Pana la aceasta ora informatia nu a fost confirmata de catre autoritati, deoarece echipajele de interventie inca nu au ajuns la locul indicat, zona fiind una greu accesibila.
Adauga un comentariu