Magazin

S-a ras in cap si le-a spus tuturor ca sufera de CANCER! Nu o sa crezi cati bani a strans!

Publicat: 22 sept. 2014
1

Este strigator la cer la ce a recurs aceasta escroaca ca sa faca rost de bani. S-a dat bolnava de cancer pentru a starni mila celorlalti!
Kristen Hines, o femeie din Tennessee, Statele Unite, in varsta de 35 de ani a falsificat documente medicale precum si semnaturile mai multor medici specialisti pentru a se da bolnava de cancer. S-a ras in cap si cu ajutorul documentelor falsificate a reusit sa pacaleasca mai multe persoane care, impresionate i-au donat bani pentru a face rost de tratament.
Femeia intentiona sa escrocheze si mai multe persoane deoarece a lansase o campanie pe Facebook cu intentia de a strange bani, chipurile pentru terapie si alte tratamente.

Citeste si:GEST CUMPLIT. O ieseanca si-a taiat gatul cu un cutit

Nu o sa va vina sa credeti, dar a strans 200 milioane de dolari. Unul dintre medicii a caror semnatura o falsificase a raportat-o pe escroaca la politie, declarand oamenilor legii ca Kristen Hines nu a fost niciodata pacienta lui, prin urmare nu i-a pus niciun diagnostic.Kristen Hines a avut atata tupeu incat voia sa organizeze si o gala dedicata bolnavilor de cancer si celor care au supravietuit acestei maladii. Nu a mai apucat sa puna biletele in vanzare caci a fost arestata de politie.
Adauga un comentariu