National

S-a rasturnat cu TAF-ul intr-o rapa si a murit

Publicat: 09 mai 2012
1

Un tanar din judetul Suceava, care lucra la o societate comerciala din comuna Pades, a decedat dupa ce s-a rasturnat cu un utilaj tip TAF intr-o rapa.

Accidentul de munca a avut loc duminica, 6 mai, dar trupul neinsufletit al barbatului a fost gasit a doua zi chiar de catre patronul societatii in cadrul careia lucra.

„Politia Municipiului Motru a fost sesizata de P.C., de 27 ani, administrator al unei societati comerciale despre faptul ca un angajat al societatii a fost gasit decedat in punctul de lucru „Ivanu” din comuna Pades, sat Cerna Sat. La nivelul Politiei Municipiului Motru s-a constituit o echipa operativa care, impreuna cu inspectori ai I.T.M. Gorj, s-a deplasat la locul sesizarii in vederea efectuarii cercetarii la fata locului si stabilirii imprejurarilor in care a survenit decesul barbatului. Din primele cercetari efectuate in cauza s-a constatat ca, in seara zilei de 6 mai, Z.M., de 33 ani, din comuna Malini, judetul Suceava, ce locuia fara forme legale in comuna Runcu, judetul Gorj, angajat ca muncitor necalificat la aceasta societate comerciala, in timp ce se afla in exercitarea serviciului de paza la exploatarea forestiera din punctul „Ivanu”, a luat un utilaj tip TAF cu care s-a deplasat la un alt punct de lucru. Revenind spre punctul „Ivanu”, victima s-a rasturnat cu utilajul condus, intr-o rapa, decedand”, a spus Daniel Tica, purtatorul de cuvant al Politiei Gorj.

Adauga un comentariu