Fotbal intern

S-a razgandit! Borcea nu mai pleaca de la Dinamo

Publicat: 13 ian. 2012

Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a explicat motivul pentru care s-a razgandit astazi si a ales sa continue in Stefan cel Mare. Borcea a indicat si urmatorul mod in care dinamovistii vor face bani: cersitul.
„Am avut o discutie cu domnul Nicolae Badea si cu nea Cornel Dinu si am promis ca in momentul in care se va gasi o solutie buna pentru Dinamo, atunci voi pleca. Domnul Badea si nea Cornel mi-au zis ca nu sunt intr-o situatie foarte buna si le este foarte greu sa duca acest campionat in doi. Sunt un om de echipa si nu las echipa la greu. Din contra, voi fi cu toate motoarele turate la maxim pentru a aduce suporterii la stadion si pentru a castiga acest campionat”, a spus Cristi Borcea. Oficialul gruparii din Stefan cel Mare a precizat ca decizia pe care a luat-o are in spate ratiuni sentimentale.
„Ma leaga mult mai multe momente placute decat neplacute fata de nea Cornel si domnul Badea. Au fost ani in care ne-am ocupat de Dinamo mai mult decat de propriile familii si este foarte greu sa lasam clubul intr-un astfel de moment”, a adaugat Borcea. Borcea a dezvaluit ca echipa are mari probleme financiare, dar e convins ca acestea vor fi depasite. „In 1995-1997 umblam cu nea Cornel pe la mese sa cersim cate 1 milion ca sa tinem clubul in viata”, a precizat el.
Referitor la relatia pe care o va avea cu Dragos Savulescu, Borcea a mentionat ca in zilele urmatoare va avea lo o intalnire in care lucrurile vor fi puse la punct. „In zilele urmatoare o sa am o discutie si cu Dragos si nu cred ca vor fi probleme de comunicare. Daca-l mai consider prieten? A fost prietenul meu, este si sunt convins ca a avut momente de ratacire si va fi”, a explicat Borcea. In incheiere, Borcea a dezvaluit ca va sta in Romania „pana cand Dinamo va lua campionatul”.loading...

Adauga un comentariu