Cancan ultimă oră

S-a rupt lanțul de iubire definitiv între Viorel și Vulpița: „Să ai drum bun! Să ai grijă de tine”

Publicat: 20 mai 2020

S-a rupt lanțul de iubire definitiv? După ce tatăl Veronicăi a apărut în platoul emisiunii și l-a făcut cu ou și cu oțet pe Viorel, acesta din urmă a ieşit supărat foc din emisiune, hotărât să plece din nou. De data aceasta se pare că e definitiv. Bărbatul din Blăgești a considerat că a fost picătura care i-a umplut paharul.

Viorel a înlocuit-o pe Vulpița? E hotărât să plece cu altă femeie

Soțul Vulpiței și-a luat la revedere de la toată lumea și a făcut un anunț șocant. De data asta nu pleacă singur, ci la brațul unei domnișoare misterioase. I-a găsit deja o înlocuitoare Veronicăi?

„Să ai drum bun! Să ai grijă de tine! Salutări domnului Dumitru, maică-tii… Și dacă te-o însura, din nou, să ne chemi la nuntă! Ce să zic… Că am înțeles că pleci cu domnișoară, nu?”, i-a spus Mara Bănică, în momentul în care acesta a mers să își ia la revedere și de la ea.

Chiar Viorel a fost cel care a confirmat că are de gând să plece la braț cu o domnișoară, dar nu a dat detalii despre cine ar fi femeia.

Comentarii
  • Maimjta asta de Viorel a jucat un teatru ieftin si nu a mai plecat. Acea femeie nici nu exista. Mai e si incurajat de cei de la Acces Direct. E regizat totul.

  • Oare cine are curajul sa se incurce cu domnul Viorel ???? Este o persoana cu conceptii invechite,pentru el sotia este un bun pe care el l-a dobandit prin casatorie si el face ce vrea cu el”atata timp cat este pe numele meu”Nu vrea sa inteleaga chiar daca i se explica ca nu este bine ceia ce face si cum se comporta cu sotia lui.Dupa mine casnicia lor este toxica nu va duce la un bun sfarsit.

Adauga un comentariu