Economic Local

S-a semnat contractul pe luna iulie pentru dezinsectia din oras. Valoarea totala este de 1,4 milioane de euro

Publicat: 11 iul. 2019
1

Recent, municipalitatea ieseana a semnat alt contract subsecvent in valoare de 849.292 lei, fara TVA, pentru servicii de dezinsectie, larvicidare, tratamente impotriva capuselor si tratamente fitosanitare. Firma castigatoare se numeste Wasval SRL, care pana la finalul anului viitor trebuie sa onoreze contractul pus la dispozitie de Primaria Iasi, in valoare totala de 1,4 milioane euro. Societatea este controlata de Valentina Tudurachi, care are si calitatea de administrator.

In 2017, societatea a avut o cifra de afaceri de 7 milioane lei, profit de 166.975 lei, datorii de 229.960 lei, cu un numar de 7 angajati. La procedura au mai participat Expert 3D SRL si Mior SRL, dar au pierdut competitia.

In acest an, dezinsectia a fost programata pentru perioada aprilie – septembrie. In luna aprilie s-a programat o trecere, mai – doua treceri, iunie – doua treceri, iulie – doua treceri, august – doua treceri si septembrie – o trecere.

Vezi si: CTP Iasi, schimbari majore! Noi tarife la bilete si abonamente incepand cu 1 iulie 2018

"Dezinsectia este operatiunea prin care se urmareste combaterea insectelor de disconfort, zburatoare si taratoare, prin mijloace ecologice, biologice si chimice, avand ca scop mentinerea unui nivel scazut al densitatii insectelor, realizand conditii corespunzatoare de igiena si confort pentru populatie, precum si eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli prin intermediul insectelor", se arata in caietul de sarcini.

 

 

Comentarii
  • Castiga milioane pe apa de ploaie. Cum crede cineva ca faci deratizezi si dezinsectie intrun ditamai orasul cu 7 oameni? Care mai umbla si cu borcanele in mana cu apa chioara pe la apartamentele ce tin de Termoservice.

  • Domnul autor daca tot alegeti sa informati cititorii faceti-o corect.
    Este un contract castigat de o asociere intre cele 3 firme enumerate in articol, iar suma trecuta de dvs este alocata pentru 4 ani. Se actioneaza cu 8 echipamente de mare capacitate si 20 de operatori ddd.

Adauga un comentariu