Eveniment-Social

S-a semnat contractul pentru reabilitarea soselei Nicolina

Publicat: 14 mai 2013
1
Astazi, reprezentantii municipalitatii au semnat contractul pentru reabilitarea axei Sud, mai precis soseaua Nicolina, firma care va realiza proiectul fiind Conest. Perioada de implementare a proiectului este de 35 luni, din care durata de realizare a lucrarilor de construire si interventie este de 26 luni si 18 zile, respectiv pana la data de 31 iulie 2015. Valoarea totala  a proiectului este de 87.638.548,88 lei.
Astfel, se va reface intreaga retea stradala, vor fi reabilitate trotuarele si se vor crea piste pentru biciclisti aferente strazilor reabilitate. In plus, va fi imbunatatit si marcajul rutier si se vor amplasa indicatoare rutiere.
Proiectul presupune si reabilitarea pasajului subteran Nicolina, prin inlocuirea a patru fasii cu goluri,  avand lungimea de 18,00m, consolidarea acestuia, inlocuirea partii carosabile, inclusiv a hidroizolatiei si repararea trotuarelor, executia unei placi de suprabetonare de 8 cm pe toata latimea pasajului, inlocuirea caii liniilor de tramvai, repararea parapetilor de siguranta si repararea sistemului de iluminat.
Comentarii
  • Doamne ajuta!Dupa cum lucreaza Conestul si Viarom va fi un talmes balmes in trafic,o mizerie cumplita si mie mila de cetatenii din zona .Nu sunt un fan al lui Vega 93 caci dupa cum au lucrat in Iasi ducase de unde au venit…Totusi e ciudat cum o firma portocalie Viarom Construct SRL Bucuresti a luat lucrari intr-un fief PSD-ist ,dar cred ca banii din comision nu au miros.

  • Oare cu ce au patimit si au gresit iesenii de trebuie sa suporte toate marlaniile lui Gigi ot Dorohoi sia lacheului sau .O ******** mai mare ca asta nu s-a mai pomenit ,nici nu s-au finalizat proiectele incepute ca apar altele care vor bulversa traficul si asa chinuit din Iasi.Daca il intrebi pe ”specialistul”nr.1 Chirica iti va spune ca nu sunt probleme deosebite in trafic.Domnilor de la primaria Iasi suntem de acord ca trebuie sa modernizam Iasul dar totul trebuie gandit,dar cine sa gandeasca cand foamea de bani e mare la unii care conduc orasul teilor care au fost…Sa revenim la articolul de mai sus ,cred ca 5 ani va dura contractul dupa cum se misca si lucreaza Conestul,iar de Viarom ar trebui intrebat primarul din Miroslava -Dan Nita ca stie mai multe….

Adauga un comentariu